Πρόσφατα η IONIOS BROKERS ξεκίνησε το νέο της γραφείο στη Σαλαμίνα. Η IONIOS BROKERS καταξιώνεται ως η πρότυπη αλυσίδα παροχής υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών, τραπεζικών, χρηματοοικονομικών και κτηματομεσιτικών υπηρεσιών και υλοποιεί το όραμά της, να αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα με πλήθος ικανοποιημένων συνεργατών και ευχαριστημένων πελατών, που νιώθουν κοντά της ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον τους.

Η IONIOS BROKERS Α.Ε. δημιουργήθηκε από την έμπνευση μιας ομάδας νέων και ήδη καταξιωμένων ανθρώπων στην αγορά, οι οποίοι ήθελαν και μπόρεσαν να χαράξουν τη δική τους πορεία με μοναδικό οδηγό το ταλέντο τους και την αγάπη τους για το ωραίο, το μεγάλο, το διαφορετικό. Η εταιρεία αποτέλεσε από την ίδρυσή της επενδυτικό πόλο έλξης για επιχειρηματίες διαφόρων κλάδων, οι οποίοι πίστευαν στη δυναμική της και στήριξαν την ανάπτυξη των στρατηγικών στόχων της. Υπό την σκέπη της δραστηριοποιήθηκαν και αναπτύχθηκαν γοργά τέσσερις εταιρείες, οι οποίες κάλυψαν ένα πλήρες φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών, κτηματομεσιτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με την συνεργασία 10 τραπεζικών ιδρυμάτων και 19 ασφαλιστικών εταιρειών. Οι 200 συνεργάτες της IONIOS BROKERS επαγγελματισμό και τεχνογνωσία έχουν δημιουργήσει 30.000 πελάτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ΔΕΚΟ, Δημόσιοι Οργανισμοί, τεχνικές - κατασκευαστικές, ναυτιλιακές εταιρείες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καθώς και μια πληθώρα βιομηχανιών και βιοτεχνιών.

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

«Ξεκινήσαμε με την προσδοκία ότι το ταξίδι θα είναι μακρύ και γεμάτο συγκινήσεις και με την ελπίδα ότι θα έχουμε συνοδοιπόρους σ' αυτή τη διαδρομή όλους τους ικανοποιημένους συνεργάτες και τους ευχαριστημένους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις επιλογές μας και θα καταφέρουμε να φανούμε αντάξιοι των μεγάλων προσδοκιών που δημιουργούμε», επισημαίνει ο Πρόεδρός της IONIOS BROKERS, κ. Μάρκος Ροντογιάννης.

Η στρατηγική της είναι η αναζήτηση των πλέον εξειδικευμένων και εξατομικευμένων λύσεων για όλους τους πελάτες της, σε συνεργασία πάντα με τις πιο αξιόπιστες ελληνικές και ξένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες και τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κατ' αυτόν τον τρόπο σφυρηλατεί άρρηκτους δεσμούς με όλους τους πελάτες της, στα πλαίσια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και με γνώμονα την ανάγκη τους για προστασία της ζωής, της υγείας, της περιουσίας, και των επενδύσεών τους. Ασφαλιστική δικλείδα για την υλοποίηση της στρατηγικής της αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία, την αγάπη για την καινοτομία και πάνω απ' όλα την πίστη στον άνθρωπο.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η IONIOS BROKERS υοθετόντας το franchising ως στρατηγική ανάπτυξης στοχεύει στην προσέλκυση συνεργατών που εμπνευσμένοι από το όραμά της επιθυμούν να επιτύχουν μαζί της τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρά. Ως εκ τούτου δημιούργησε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύστημα franchise προσφέροντας ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο brand name, τεχνογνωσία, πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη, πρόσβαση σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο και τις πλέον ευοίωνες προοπτικές κερδοφορίας.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, η IONIOS BROKERS A.E. αποτελεί την πλέον ιδανική επαγγελματική επιλογή για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταλέντο τους και να διασφαλίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, προσφέροντας στους πελάτες τους πληθώρα επιλογών, εξειδικευμένων λύσεων καθώς και αποκλειστικών προϊόντων, με την συνεργασία των μεγαλυτέρων ελληνικών και ξένων ασφαλιστικών εταιρειών και τραπεζικών ιδρυμάτων. Όλα αυτά με:

- Συστηματική επαγγελματική εκπαίδευση και διαρκή επιμόρφωση

- Πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη

- Υψηλή και διαρκώς ανανεούμενη τεχνογνωσία, (που απορρέει από το μεγάλο όγκο των εργασιών της και από το πλήθος των συνεργασιών της)

- Συμβουλευτική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, που διασφαλίζεται από την άρτια οργάνωση και την στελέχωση των κεντρικών υπηρεσιών της

- Μοναδικά εργαλεία πωλήσεων

LET'S TALK FRANCHISE