Το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο system "face to face” ιδρύθηκε το 1984 από δύο νέους και γεμάτους όνειρα ανθρώπους, οι οποίοι έθεσαν ως στόχο τους τη δημιουργία Εκπαιδευτηρίων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Eπενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, έρευνα και τεχνολογικά μέσα, δημιουργήσαν ένα όνομα σεβαστό στο χώρο της εκπαίδευσης, με δύο πρότυπα Εκπαιδευτικά  κέντρα  το ένα στην Δάφνη και το άλλο στο Μαρούσι, τα οποία  συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών με κορυφαίο επίπεδο διδασκαλίας, επιμόρφωσης και επιτυχίας σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας.

Τα face to face  έγιναν σύντομα γνωστά και καθιερώθηκαν  στη συνείδηση τόσο των φοιτητών,  όσο και των επαγγελματιών. Kαι αυτό, γιατί τηρήσαν πιστά όσα υποσχεθήκαν οι ιδρυτές της στο ξεκίνημά τους: Σωστή οργάνωση σπουδών, άριστο επιτελείο καθηγητών, διδασκαλία σε ομοιογενή τμήματα και face to face ποτέ  ανομοιογενή τμήματα, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, σωστές τιμές, φιλικό περιβάλλον και άψογη υποστήριξη.

"Επενδύσαμε και εξακολουθούμε να επενδύουμε στον Άνθρωπο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ, με ειλικρίνεια , σεβασμό  προς αυτόν, προσφέροντας του Επαγγελματική Εκπαίδευση με Καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας  και  Επίκεντρο την  Φυσική Παρουσία  Πτυχιούχων  Καθηγητών /τριών,  ώστε να εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους με γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και απαιτούμενα εφόδια, μέσω των Ειδικοτήτων  για  καλύτερες προοπτικές  απασχόλησης στον Ιδιωτικό  και Δημόσιο τομέα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες δυνατότητες εναρμόνισης της επαγγελματικής τους ζωής. Mας εμπιστεύονται οι μαθητές μας  την επαγγελματική τους εκπαίδευση, γι' αυτό κι εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό, σεβόμενοι τους μαθητές μας που μας επέλεξαν. Στα Πολυεκπαιδευτηριά μας, εργαζόμαστε με στόχο πάντα την ποιότητα φροντίζοντας  να δικαιώνουμε την επιλογή των σπουδαστών μας. Όλη η φιλοσοφία μας σε μία μόνο λέξη  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" 

LET'S TALK FRANCHISE