Ένα νέο κατάστημα έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο franchise της IONIOS BROKERS. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Χίο και συγκεκριμένα στην οδό Ροδοκανάκη & Ροϊδου 24, με διακιοδόχο τον κο Σακονίδη Νικόλαο, ο οποίος αναζήτησε και ήρθε σε επαφή με τη μητρική εταιρεία μέσω του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, το οποίο έχει αναλάβει και την δημοσιότητα της πρότασης franchise της μητρικής εταιρείας.Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 και ώρα 20.30.

Η IONIOS BROKERS υιοθετώντας το franchising ως στρατηγική ανάπτυξης στοχεύει στην προσέλκυση συνεργατών που εμπνευσμένοι από το όραμά της επιθυμούν να επιτύχουν μαζί της τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρά. Ως εκ τούτου δημιούργησε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύστημα franchise προσφέροντας ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο brand name, τεχνογνωσία, πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη, πρόσβαση σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο και τις πλέον ευοίωνες προοπτικές κερδοφορίας.

Σήμερα λειτουργώντας ήδη ένα επιτυχημένο δίκτυο γραφείων και ισόγειων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, η IONIOS BROKERS έχει κερδίσει ήδη το καταναλωτικό κοινό, που αναζητά οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις. Αν λοιπόν ''ο χρόνος είναι χρήμα'', όπως ισχυρίζεται ο σύγχρονος Έλληνας, η IONIOS BROKERS υπόσχεται άμεση εξυπηρέτηση στο πελάτη με υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των τραπεζικών, ασφαλιστικών και κτηματομεσιτικών αναγκών.

LET'S TALK FRANCHISE