Ξεκίνησε η λειτουργία της Coldwell Banker και Coldwell Banker Commercial, της μεγαλύτερης διεθνούς εταιρείας Real Estate Franchise. Πρόκειται για το νέο δίκτυο franchiserealestate στην Ελλάδα που θα φέρει την επανάσταση στην κτηματομεσιτική αγορά.

Η εταιρεία Southeast Net S.A. (Senet), θυγατρική του Southeast Group, ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησαν επίσημα οι λειτουργίες της Coldwell Banker και Coldwell Banker Commercial, εισάγοντας ένα νέο σύστημα franchise real estate στην Ελληνική αγορά. Η Coldwell Banker ιδρύθηκε πριν από 104 χρόνια στην Αμερική και δραστηριοποιείται ήδη σε 48 χώρες με 3.913 γραφεία και πάνω από 100.000 συνεργάτες. Έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα franchise για την Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2009, η ομάδα της Senet, με επικεφαλής τον CEO του Southeast Group Παναγιώτη Γ. Μίχαλο, ολοκλήρωσε το «Πακέτο Coldwell Banker». Αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει στους franchisees μια εξελιγμένη δικτυακή πλατφόρμα, προηγμένα πληροφοριακά συστήματα, εξειδικευμένα μαθήματα εκπαίδευσης –παρεχόμενα μέσω του Coldwell Banker University- όπως επίσης ένα εκτεταμένο μηχανισμό υποστήριξης, ο οποίος συμπεριλαμβάνει business consulting σε τακτά χρονικά διαστήματα.

«Ο απώτερος στόχος μας είναι να σιγουρέψουμε πως οι franchisees μας θα έχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουν στην σημερινή αγορά» είπε ο Νίκος Ιατρού, Γενικός Διευθυντής της Coldwell Banker Ελλάδας. «Σκοπεύουμε να φέρουμε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το real estate στην Ελλάδα, με το να προσφέρουμε ενεργά προστιθέμενη αξία στο επάγγελμα του μεσίτη. Καλύτερη εκπαίδευση, καλύτερα συστήματα και γενικότερα ένα βελτιωμένο πακέτο προϊόντων, το οποίο θα καλύπτει όλα όσα χρειάζεται ένας υποψήφιος πελάτης, από απλές παροχές υπηρεσιών μεσιτείας σε προνομιακά στεγαστικά δάνεια και ασφάλειες, είναι μερικά μόνο από τα βασικά εργαλεία και προϊόντα που οι franchisees μας θα έχουν στη διάθεσή τους». Ο Παναγιώτης Γ. Μίχαλος, CEO του Southeast Group, είπε «Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουν να εκπονούνται τα διεξοδικά και καλοσχεδιασμένα σχέδια, τα οποία δούλευε τους τελευταίους μήνες η ομάδα της Coldwell Banker. Το σύστημα franchise της Coldwell Banker είναι η απάντηση στην οικονομική κρίση για τα γραφεία Real Estate. Πιστεύουμε πως οι franchisees μας θα έχουν τις καλύτερες προδιαγραφές να πετύχουν από την πρώτη κιόλας ημέρα, για να αδράξουν την ευκαιρία να ανανεωθούν και να αποκομίσουν οφέλη, βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο που διαχειρίζονται τις κτηματομεσιτικές συναλλαγές».

LET'S TALK FRANCHISE