Ένα ακόμα σημείο MEDIA STROM φιλοξενεί από τον προηγούμενο μήνα η πόλη της Πάτρας(Ακρωτηρίου 223), χάρη στον πολύ γνωστό και πετυχημένο επιχειρηματία κ. Γιάννη Γεωργιόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να επεκτείνει την συνεργασία του με την MEDIA STROM, ανοίγοντας και 3ο κατάστημα.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πόλης και ακολουθεί την πολύ επιτυχημένη και εντυπωσιακή εικόνα των καταστημάτων MEDIA STROM. Στόχος του είναι να καλύψει τις ανάγκες για ποιοτικό ύπνο, όχι μόνο των κατοίκων της Πάτρας, αλλά και ολόκληρου του νομού Αχαΐας.

Στο νέο κατάστημα προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλες οι σειρές στρωμάτων της MEDIA STROM. Διαθέτει, επίσης, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα κρεβάτια junior, αλλά και stand με τα βρεφικά στρώματα.  Εκεί θα βρείτε ακόμη  αντιπροσωπευτικό αριθμό από κρεβατοκάμαρες με τα ξύλινα αξεσουάρ τους, καθώς και ολόκληρη τη γκάμα των συμπληρωματικών προϊόντων ύπνου.

Όπως σε όλα τα καταστήματα MEDIA STROM, έτσι και στο νέο κατάστημα της Πάτρας, ο επισκέπτης θα βρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις ύπνου, που θα του προσφέρουν απόλυτη ικανοποίηση σε αίσθηση, ποιότητα και τιμή!

LET'S TALK FRANCHISE