Η FOCUS-ON ανοίγει, μόλις ένα μήνα μετά την έναρξη της ανάπτυξής της με το Σύστημα Franchise, το πρώτο της κατάστημα στην Ηλιούπολη επί της οδού Κουντουριώτου 32, με υπεύθυνη του καταστήματος την κυρία Γεωργία Παπαγεωργίου.

Η FOCUS-ON πρωτοστατεί στην Ελλάδα με το concept που παρέχει στους επιχειρηματίες πελάτες του δικτύου της ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και προώθησης στο διαδίκτυο. Καταγράφει μια συνεχώς αυξανόμενη πορεία και κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρίες του αντικειμένου της. Μάλιστα αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στο χώρο της, η οποία παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων στους πελάτες της.

Η FOCUS-ON διακρίνεται για τις υπηρεσίες που παρέχει, με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου και της πληροφορικής, ώστε να αποφέρει τις μέγιστες αποδόσεις στις επιχειρήσεις -  πελάτες της. Το κύριο αντικείμενό της αφορά στο portal www.focus-on.gr, το μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και διαφήμισης που ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα στο χώρο της διαφήμισης, στηρίζοντας τον διαφημιζόμενο πλήρως και αποτελεσματικά. Η τεράστια αποδοχή του ηλεκτρονικού οδηγού της, το πολυπληθές και πλήρως ικανοποιημένο πελατολόγιό της  και κυρίως η ζήτηση από την ίδια την αγορά, την οδήγησαν στην υιοθέτηση του franchising ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης, με την συνεργασία της εταιρείας συμβούλων FBS – Franchise Business Services.

Η πρόταση franchise της FOCUS-ON χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παροχές στους δικαιοδόχους της, οι οποίοι παρέχουν στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, με κύριο αντικείμενο την προβολή τους στο μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, κατασκευή sites, email και sms marketing κ.ά. και προσφέρει περιθώρια κέρδους 70% και απόσβεση στους πρώτους μήνες δραστηριοποίησής τους.

LET'S TALK FRANCHISE