Η ΔΩΔΩΝΗ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του franchising και ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα στον κλάδο του, συνώνυμο του παγωτού και της υψηλής ποιότητας, απευθύνει μια μοναδική πρόταση franchise εκμηδενίζοντας το επιχειρηματικό ρίσκο και παρέχοντας τα εχέγγυα για υψηλές αποδόσεις.

Όλα τα καταστήματα ΔΩΔΩΝΗ προσφέρουν το «θεϊκό» παγωτό Δωδώνη, καφέ, snacks και γλυκά, αναφορικά, δε, με το franchising διακρίνουμε δύο βασικούς τύπους καταστημάτων, με αρχική επένδυση από 125.000 ευρώ:

Το «Mega» κατάστημα

Πρόκειται για το πιο μεγάλο κατάστημα, με πωλήσεις τόσο υπό τη μορφή σερβιριζόμενου προϊόντος (Table Service), όσο και υπό τη μορφή Take-out, με εμβαδόν τουλάχιστον 150 τ.μ. και ελάχιστο αριθμό καθισμάτων τα 60, σε σε κεντρικά σημεία πόλεων, ανοιχτό όλο το χρόνο, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα προϊόντων Δωδώνη.

Το «Classic» κατάστημα

Έχει δυνατότητα πωλήσεων τόσο υπό τη μορφή σερβιριζόμενου προϊόντος (Table Service), όσο και υπό τη μορφή Take-out, με εμβαδόν από 70 έως 100 τ.μ. και πιο περιορισμένο αριθμό καθισμάτων και ποικιλία προϊόντων από το «Μega».

Η ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο της σημερινής κατάστασης της αγοράς, σίγουρη για την επιτυχία των καταστημάτων της και θέλοντας να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι σήμερα ενοικιάζονται πολύ καλά καταστήματα σε λογικές πλέον τιμές διατυπώνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση.

LET'S TALK FRANCHISE