Η Print Green αποτελεί σήμερα μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες αλυσίδες. Εισέβαλε δυναμικά στο χώρο των αναλωσίμων εκτυπωτών με την υποστήριξη της κορυφαίας Ελβετικής εταιρίας CBR Engineering GA, και ως αποκλειστική αντιπρόσωπος  της GREEN TECH (αναλώσιμα εκτυπωτών) – Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόσφατα προστέθηκε στο δίκτυο της Print Green ένας ακόμη νέος συνεργάτης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το κατάστημα λειτουργεί στην διεύθυνση Α. Παπανδρέου 12, Γάζι και αποτελεί το δεύτερο κατάστημα SHOP IN SHOP. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι ο κ Γκιαουράκης Στέφανος και από τις αρχές Μαρτίου έχει οριστεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της GREEN TECH για το νομό Ηρακλείου.

Η  Print Green υιοθετώντας το franchising ως στρατηγική ανάπτυξης για το 2011, στοχεύει στην προσέλκυση νέων συνεργατών-franchisees που επιθυμούν να ακολουθήσουν το όραμα της και να επιτύχουν τα επαγγελματικά τους σχέδια. Ως εκ τούτου, δημιούργησε μια άκρως ανταγωνιστική και κερδοφόρα πρόταση franchise που δεν ξεπερνά το ποσό των 23.500€ προσφέροντας ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο brand name, εκπαίδευση, τεχνογνωσία και υποστήριξη σε όλους τους νέους συνεργάτες που θα ενταχθούν στο δίκτυο της. Το νέο κατάστημα της Print Green φιλοδοξεί να κερδίσει γρήγορα τις προτιμήσεις των μεμονωμένων καταναλωτών αλλά και των εταιρειών καλύπτοντας  τις ανάγκες τους σε επαγγελματικό και ιδιωτικό επίπεδο προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

LET'S TALK FRANCHISE