Μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες με την IKEA και την Intersport, ο όμιλος Fourlis, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή του, εισέρχεται σε ένα νέο κλάδο της λιανικής με τη σύναψη σημαντικής συμφωνίας, στην οποία προχώρησε, προκειμένου να αναλάβει τα δικαιώματα franchise για την ανάπτυξη περίπου 20 καταστημάτων της εταιρείας New Look στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία με χρονικό ορίζοντα 5 έως 8 ετών.

Προσδοκία του ομίλου Fourlis και της New Look είναι, μέσω της συνεργασίας τους αυτής, να προσφέρουν ενθουσιώδη και προσιτή μόδα στους καταναλωτές των δύο χωρών, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Όσο αφορά στη New Look, αυτή κατέχει ηγετική θέση στον αναπτυσσόμενο κλάδο του ρουχισμού και των αξεσουάρ, με τις προσιτές τιμές, τη μόδα και τη συνεχή ανανέωση των προϊόντων να αποτελούν τα δυνατά της χαρτιά.

Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι η New Look βρίσκεται στη 2η θέση στην αγορά γυναικείας μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με 5,8% μερίδιο αγοράς. Τέλος, η εταιρεία της οποίας το franchise σε Ρουμανία και Βουλγαρία συμφώνησε να αναλάβει ο όμιλος Fourlis αριθμεί 1000 περίπου καταστήματα στη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Μάλτα και την Πολωνία.

LET'S TALK FRANCHISE