Στις 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική και καταστατική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Franchise της Ελλάδος και αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον κο Πέτρο Πετρίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΧΟΝ.

Από τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου εκλέχτηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο οι κ.κ. Βλάσσης Γεωργάτος από τον Όμιλο Εστίασης ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ, Δημήτρης  Κοσμόπουλος από τα CAREFOUR, Νίκος Μαρκόπουλος από τη VIVARTIA, Νίκος Μαρκόπουλος από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, Χρήστος Κουτρουλιάς από τα PALMIE BISTRO, Γιώργος Ιωάννου από την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, Ιωάννης Ηλιάδης από τη HOMENTALITY, Δημήτρης Μπαξεβανάκης από τα 5ASEC και Στέλιος Σταυρίδης από τη PISCINES IDEALES

Επίσης, εκλέχτηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο από τα συνδεδεμένα μέλη οι κ.κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης από την KEM AE (Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise - Αθήνα και Έκθεση Franchise Β. Ελλάδος), Πλάτων Μαλλικούρτης από την εταιρεία WIZION STRATEGY (περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, portal www.franchise.gr, σύμβουλοι franchise FBS – Franchise Business Services, Μιχάλης Σταυρινουδάκης από την εταιρεία συμβούλων VENTURE ENGINEERS, Θωμάς Κολοκότσης από την εταιρεία συμβούλων franchise NEW BUSINESS, Σωτήρης Γιαννακάκης από τα ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ Α. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο κος Πέτρος Πετρίδης πρότεινε ως αριστίδην μέλη τις εταιρείες BERLONI (Μιχάλης Παπαϊωάννου), JKALMED (Γιάννης Καλύβας), ΙΣΟΝ – ESTUDIES (Φωτεινή Στρατηγάκη) και ELITE STROM (Σπύρος Σπίνος), πρόταση που έγινε δεκτή παμψηφεί από τα μέλη του ΔΣ.

Πρώτος αντιπρόεδρος αποφασίσθηκε ο κος Βλάσσης Γεωργάτος από τον Όμιλο ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ, δεύτερος ο κος Νίκος Μαρκόπουλος από την VIVARTIA, τρίτος ο κος Νίκος Μαρκόπουλος από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, Γενικός Γραμματέας ο κος Δημήτρης Κοσμόπουλος από τα CAREFOUR, Ταμίας ο κος Γιώργος Ιωάννου από την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ.

Ο κος Ιωάννης Ηλιάδης και ο κος Στέλιος Σταυρίδης, ως αναγνώριση της προσφοράς τους, ανακηρύχθηκαν επίτιμοι πρόεδροι, ο δε κος Ηλιάδης ως απερχόμενος πρόεδρος ευχήθηκε στον κο Πετρίδη καλή σταδιοδρομία και δήλωσε την ικανοποίησή του που αναλαμβάνει ένας εξέχοντας επιχειρηματίας του franchising, ο οποίος έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες εκτός Ελλάδος και με τον οποίο τον συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας και συνεργασίας.

Ο Πρόεδρος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, κος Πέτρος Πετρίδης, δήλωσε ότι θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του κου Ηλιάδη στους άξονες της εξωστρέφειας, έργο που επισφραγίσθηκε με την απόφαση να φιλοξενήσει η Ελλάδα το Μεσογειακό Σύνδεσμο Franchise, μία πολύ σημαντική απόφαση που επιτεύχθηκε μετά από μεγάλες προσπάθειες τόσο του κου Ηλιάδη, όσο και του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου κου Σωτήρη Γιαννακάκη. Επίσης, πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε ο στόχος του Συνδέσμου για την ενίσχυση του franchising στη χώρα μας, αλλά και ως εφαλτήριο για ανάπτυξη ελληνικών αλυσίδων στο εξωτερικό κρίνεται πλέον ως ιδιαίτερα σημαντικός, αλλά και δύσκολος, γεγονός που απαιτεί την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών. Τέλος, δήλωσε την πίστη του για ένα καλύτερο και πιο δυνατό franchising, με την αρωγή του Συνδέσμου, στο οποίο συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες και πιο γνωστές αλυσίδες της χώρας, αλλά και την εμπιστοσύνη του στο ομαδικό έργο του Συνδέσμου, που απαρτίζεται από αποδεδειγμένα ικανότατους επιχειρηματίες και στελέχη.

LET'S TALK FRANCHISE