Η FOCUS-ON GROUP συνεχίζοντας την αλματώδη ανάπτυξή της στο χώρο του franchise,  καλωσορίζει ένα νέο μέλος  στην οικογένειά της, με έδρα  Ζωγράφου – Αθήνα.

Το έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του ομίλου της FOCUS-ON, λόγω και της τάσης της εποχής, διατέλεσαν καθοριστικό ρόλο για τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με νέους franchisee και συνάμα για αυτές που θα ακολουθήσουν.

Η FOCUS-ON GROUP πρωτοστατεί στην Ελλάδα με το concept που παρέχει στους επιχειρηματίες πελάτες του δικτύου της ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και προώθησης στο διαδίκτυο. Καταγράφει μια συνεχώς αυξανόμενη πορεία και κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρίες του αντικειμένου της. Μάλιστα αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στο χώρο της, η οποία παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων στους πελάτες της.

Η FOCUS-ON GROUP διακρίνεται για τις υπηρεσίες που παρέχει, με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου και της πληροφορικής, ώστε να αποφέρει τις μέγιστες αποδόσεις στις επιχειρήσεις - πελάτες της. Το κύριο αντικείμενό της αφορά στο portal www.focus-on.gr, το μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και διαφήμισης που ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα στο χώρο της διαφήμισης, στηρίζοντας τον διαφημιζόμενο πλήρως και αποτελεσματικά. Η τεράστια αποδοχή του ηλεκτρονικού οδηγού της, το πολυπληθές και πλήρως ικανοποιημένο πελατολόγιό της και κυρίως η ζήτηση από την ίδια την αγορά, την οδήγησαν στην υιοθέτηση του franchising ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης.

Η πρόταση franchise της FOCUS-ON χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παροχές στους δικαιοδόχους της, οι οποίοι παρέχουν στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, με κύριο αντικείμενο την προβολή τους στο μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, κατασκευή site & eshop, email και sms marketing κ.ά. και προσφέρει περιθώρια κέρδους 70% και απόσβεση στους πρώτους 4 μήνες δραστηριοποίησής τους.

Περισσότερες Πληροφορίες

LET'S TALK FRANCHISE