Παρουσία του Δημάρχου Ψυχικού-Φιλοθέης κ. Παντελή Ξυριδάκη, του Δημοτικού Συμβούλου Γεράσιμου Α. Μαζαράκη και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, τα εγκαίνια του τρίτου κατά σειρά καταστήματος καθαρισμού ιματισμού της Ελληνικής Αλυσίδας Drops Laundry Services στο Νέο Ψυχικό.

Όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για καλές δουλειές και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία για τη δημιουργία Ελληνικής αλυσίδας καθαρισμού ιματισμού θα τύχει της αμέριστης στήριξης της τοπικής κοινωνίας της περιοχής.

Το νέο κατάστημα Drops Laundry Services το οποίο βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 52 στο Νέο Ψυχικό, είναι το τρίτο κατά σειρά κατάστημα της Ελληνικής Αλυσίδας Καθαριστηρίων Drops Laundry Services.

Λειτουργούν ακόμα δυο καταστήματα στη Νέα Πεντέλη και στα Σπάτα, ενώ η αλυσίδα συνεχίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της με νέες συνεργασίες B2B αλλά και με τη διαδικασία της δικαιόχρησης, ενώ σε τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται η κεντρική μονάδα στα Σπάτα.

H Drops Laundry Services παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού ιματισμού προς ιδιώτες και επιχειρήσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λιτή και ξεχωριστή αισθητική που υιοθετεί για τα καταστήματά της καθώς και για την πολιτική κοινωνικής ευθύνης που υιοθέτησε από την ίδρυσή της.

Ακόμα προσφέρει:

  • γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση
  • σταθερή και ενιαία ποιότητα καθαρισμού
  • ποιοτικές λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς
  • δυνατότητα παράδοσης-παραλαβής κατ' οίκον
  • σύστημα επιβράβευσης αγορών (Drops Reward Card) με ειδικά προνόμια και εκπτώσεις για τους πελάτες
  • δυνατότητα αποστολής SMS για την παραλαβή των ρούχων καθώς και για ειδικές εκπτώσεις και προσφορές
  • μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης ιματισμού
LET'S TALK FRANCHISE