Το νέο κατάστημα της IONIOS BROKERS στην Ανάβυσσο και συγκεκριμένα στην οδό Σωκράτους 1, με δικαιοδόχο την κα Χατζημιχαηλίδου Καίτη θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 και ώρα 20.30.

Η IONIOS BROKERS υιοθετώντας το franchising ως στρατηγική ανάπτυξης στοχεύει στην προσέλκυση συνεργατών που εμπνευσμένοι από το όραμά της επιθυμούν να επιτύχουν μαζί της τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρά. Διαθέτει δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύστημα franchise προσφέροντας ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο  brand  name, τεχνογνωσία, πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη, πρόσβαση σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο και τις πλέον ευοίωνες προοπτικές κερδοφορίας.

Σήμερα, λειτουργώντας ήδη ένα επιτυχημένο δίκτυο γραφείων και ισόγειων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, η IONIOS BROKERS έχει κερδίσει ήδη το καταναλωτικό κοινό, το οποίο αναζητά οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις. Αν λοιπόν «ο χρόνος είναι χρήμα», η IONIOS BROKERS υπόσχεται άμεση εξυπηρέτηση στον πελάτη με υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των τραπεζικών, ασφαλιστικών και κτηματομεσιτικών αναγκών.

Περισσότερα

LET'S TALK FRANCHISE