Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για άλλη μια χρονιά, επιβραβεύεται από αρμόδιους φορείς, για την επιτυχημένη πολιτική και δράσεις που αναπτύσσει σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε).

Τη Δευτέρα 06 Ιουνίου 2011, η AΒ τιμήθηκε με το βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» και συγκεκριμένα με τη διάκριση Περιβαλλοντικής επένδυσης για το πρώτο Πράσινο Κατάστημα ΑΒ. Τα βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, που διοργανώνονται από τον Ανεξάρτητο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα Οργανισμό «Ecocity», με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά, έχουν σκοπό την υποστήριξη και ανάδειξη προσπαθειών και πρακτικών που στοχεύουν στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Το βραβείο δόθηκε στην ΑΒ για το πρώτο οικολογικό κατάστημα της εταιρείας GreenStore. Το κατάστημα, που λειτουργεί στην Σταμάτα Αττικής, από τον Οκτώβριο του 2010,  ξεχωρίζει για τις οικολογικές μεθόδους παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας που διαθέτει (φωτοβολταϊκά, φωτοσωλήνες, γεωθερμία κτλ), οι οποίες έδειξαν ότι μπορούν να εξοικονομούν ενέργεια σε ποσοστό που αγγίζει το 40% , σε σχέση με τα συμβατικά καταστήματα της εταιρείας.

Για μια ακόμη φορά, η αναγνώριση τουGreen Store, αποτελείγια την ΑΒ Βασιλόπουλος, σημαντικό κίνητρο, αλλά και μεγάλη επιβράβευση της κοινωνικά υπεύθυνης πολιτικής της στο θέμα εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς κάποιες από τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν εκεί, εφαρμόζονται ήδη στα νέα καταστήματα της εταιρείας.

Από την πλευρά της ΑΒ, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κολιολιός Δημήτρης, Διευθυντής Ανάπτυξης και Τεχνικής Υποστήριξης της ΑΒ Βασιλόπουλος.

LET'S TALK FRANCHISE