Η υψηλή ποιότητα και αισθητική της Αvelon, της πρώτης εταιρείας στον τομέα των επίπλων κουζίνας και των ιματιοθηκών, συνεχίζει να εξαπλώνεται δυναμικά και σταθερά σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας στο κοινό της, τη δυνατότητα να αποκτήσει μοναδικές δημιουργίες που συνδυάζουν την ομορφιά με την απόλυτη εργονομία.

Νέοι «σταθμοί» ο Πύργος Ηλείας και η Καστοριά. Δύο πόλεις φιλόξενες, γεμάτες ζωντάνια και έντονη εμπορική κίνηση που τώρα απέκτησαν τα δικά τους καταστήματα Avelon  για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των κατοίκων τους και όχι μόνο!

Τα δύο νέα κατάστημα Avelon, άνετα, μοντέρνα, με  υπέροχες αποχρώσεις και προσεγμένα ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουν οι επισκέπτες τους τη μοναδική ποικιλία Avelon σε έπιπλα κουζίνας, αξεσουάρ και ντουλάπες.

Ένας υπέροχος κόσμος επιλογών σας περιμένει τώρα, σε δύο ακόμη νέα κατάστημα Avelon στην Καστοριά και τον Πύργο, για να δημιουργήσουν μαζί σας μια σχέση ποιότητας και λειτουργικότητας. Μια σχέση ζωής!

LET'S TALK FRANCHISE