Σε αντίθεση με την ύφεση που βιώνει ο κλάδος της ένδυσης και γενικότερα του λιανικού εμπορίου υπάρχουν και κάποιοι επιχειρηματίες που συνεχίζουν την αναπτυξιακή τους πορεία, ανοίγοντας νέα καταστήματα, όπως η εταιρεία Calin, θυγατρική της ΕΛΒΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των εσωρούχων, διακινώντας τις φίρμες Calzedonia, Ιntimissimi και Τezenis. Υγιείς εταιρείες με σταθερή πελατεία που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ένδυσης και απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα μεσαία πορτοφόλια προχωρούν σε νέες επενδύσεις και σε επέκταση του δικτύου καταστημάτων τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αλυσίδες Calzedonia και Ιntimissimi απέκτησαν νέα καταστήματα εντός του 2011, καθώς το πρώτο πεντάμηνο του 2011 άνοιξαν έξι νέα καταστήματα Calzedonia και Intimissimiσε όλη τη χώρα,  δύο franchise Calzedonia, το ένα στην περιοχή Ζωγράφου - Αθήνα και το άλλο στην Κεφαλονιά, ενώ ένα Intimissimi εταιρικό στην Ερμού (Αθήνα) και ένα franchise στην Αρτα. Επίσης, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του franchise καταστήματος Calzedonia στη Δράμα.

Εντός του μήνα ολοκληρώνεται και η ανακαίνιση και η μεταφορά σε εμπορικότερα σημεία των εταιρικών Calzedonia & Intimissimi στον Κορυδαλλό και του franchise καταστήματος Calzedonia στα Ιωάννινα. Παράλληλα συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου Calzedonia και Intimissimi σε αστικές περιοχές άνω των 35.000 κατοίκων.
LET'S TALK FRANCHISE