Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή της easyfranchise και των ελληνικών εταιριών που τη συνόδευαν στo 4ο Franchise Show στο Almaty του Καζακστάν στις 8 και 9 Ιουνίου 2011. Η έκθεση διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Franchise του Καζακστάν και το Ίδρυμα Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας "Damu". Στην  Έκθεση συμμετείχαν περισσότερα από 70 franchise concepts από το Καζακστάν και το εξωτερικό.

Η easyfranchise έδωσε δυναμικό παρόν, τόσο ως διεθνής εταιρία ανάπτυξης συστημάτων δικαιόχρησης, όσο και ως κεντρικός συντονιστής των ελληνικών συστημάτων franchise. Τα εξειδικευμένα στελέχη της easyfranchise ανέλυσαν και παρουσίασαν διεξοδικά τα ελληνικά franchise concepts και κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της αγοράς του Καζακστάν.

Με μια ευρεία γκάμα φρέσκων επιχειρηματικών προτάσεων έδωσαν νέο,  ελληνικό αέρα στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας, ενώ ο γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Πάνος Πατρωνίδης, ως επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής του συνεδρίου “Franchise in the CIS countries”, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Franchise του Καζακστάν, εκπροσώπησε την Ελλάδα, συνδέοντας την ελληνική επιχειρηματική εμπειρία και πραγματικότητα με τις παρούσες επιχειρηματικές τάσεις στο Καζακστάν ενώ παράλληλα πρόβαλε τις ελληνικές εταιρίες που εμφανίζουν έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η παράλληλη δράση της easyfranchise στο Καζακστάν με την υλοποίηση του καινοτόμου προγράμματος Man2Man, που προσφέρεται αποκλειστικά από την easyfranchise.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης match-making ενέργειας πραγματοποιήθηκαν, με τη συμμετοχή και τοπικών συμβούλων, επαγγελματικά ραντεβού με μεγάλα επενδυτικά και επιχειρηματικά γκρουπ για την παρουσίαση των ελληνικών σημάτων.

Οι εταιρείες που εμπιστεύτηκαν στην easyfranchise την ανάπτυξή τους στο Καζακστάν ήταν οι Marasil, Pink Woman, Man&Manetti, τα foreign language centers “so easy” και η mastic spa.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ειδικά αναπτυξιακά προγράμματα της easyfranchise παρέχει η κυρία Θέμιδα Ντριβαλά στο τηλ.: 210 4225424 –

LET'S TALK FRANCHISE