Πρεμιέρα και στις ΗΠΑ κάνουν τα αυτόματα μηχανήματα ανάληψης (ATMs) χρυσού, μετά το Ντουμπάι και την Ινδία, μέσω μιας μικρής εταιρείας της Φλόριντα, σε συνεργασία με τη γερμανική Ex Oriente Lux AG που ανέπτυξε την τεχνολογία.

Σε μία ακόμα κίνηση ενδεικτική της... δημοτικότητας του χρυσού, η ΡΜΧ Gold εγκατέστησε στο εμπορικό κέντρο Town Center Mall στη Boca Raton της Φλόριντα ένα μηχάνημα τύπου ATM από το οποίο ο καθένας μπορεί να αγοράσει μικρές μπάρες χρυσού της Credit Suisse υψηλής καθαρότητας 999.9, καθώς και χρυσά νομίσματα της σειράς American Eagle του Νομισματοκοπείου των ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα GOLD to go, έχει εγκατασταθεί για μια δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών, δίνει τη δυνατότητα αγοράς χρυσού εγγυημένης ποιότητας, είναι εύχρηστο και διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Οι τιμές στις οποίες πραγματοποιούνται οι συναλλαγές ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, μέσω του Διαδικτύου, κάθε 90 δευτερόλεπτα.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί ιδιοκτησία της γερμανικής εταιρείας και η συμφωνία της με την ΡΜΧ Gold LLC δίνει στη δεύτερη τη δυνατότητα αποκλειστικής συνεργασίας με την Ex Oriente Lux στη Φλόριντα για την τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο. Η ΡΜΧ Gold, θυγατρική κατά 100% της ΡΜΧ Communities, θα συνεισφέρει επίσης στην αναζήτηση νέων ευκαιριών για παρόμοιες κινήσεις και αδειοδοτήσεις.

LET'S TALK FRANCHISE