Η ΜΠΑΜ, μία από τις κορυφαίες αλυσίδες franchise στον κλάδο των πυροτεχνημάτων λιανικής πώλησης, μπαλονιών και special effect, συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξή της και καλωσορίζει δυο νέα καταστήματα franchise στην Αθήνα στις περιοχές Καλλιθέα και Μελίσσια. 

Η ΜΠΑΜ πυροτέχνημα αφορά σε ένα άκρως επιτυχημένο και πρωτοποριακό concept με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και παρέχει στους franchisees αυτό ακριβώς που ψάχνουν, καινοτομία, ποιοτικά προϊόντα και κυρίως ένα brand που μπορούν να εμπιστευτούν. Με πυροτεχνήματα που ο καταναλωτής προμηθεύεται απευθείας από τα ράφια των καταστημάτων ΜΠΑΜ, υπέροχες δημιουργίες από μπαλόνια, ευφάνταστα special effect, διοργανώσεις μεγάλων εκδηλώσεων και εντυπωσιακών επαγγελματικών ρίψεων τα καταστήματα ΜΠΑΜ έχουν γίνει η πρώτη επιλογή όλων όσων θέλουν να εντυπωσιάσουν με ασφάλεια… Το δίκτυο της ΜΠΑΜ, που πλέον αριθμεί πλέον σε 20 franchise καταστήματα και shop in shop, έχει κερδίσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη των συνεργατών του αλλά και την εκτίμηση των καταναλωτών που πλέον έχουν συνδυάσει το όνομα της ΜΠΑΜ με κάθε είδους μικρή ή μεγάλη εκδήλωση!

Τα δυο νέα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους πριν ένα μήνα και η μέχρι τώρα πορεία τους έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των franchisees. Πιστά στις αρχές και τη φιλοσοφία της αλυσίδας, τα δυο νέα μέλη της «οικογένειας» ΜΠΑΜ προσφέρουν χαρούμενο περιβάλλον, άριστη εξυπηρέτηση, εμπλουτισμένη γκάμα εύχρηστων προϊόντων, οικονομικές τιμές και μεγάλο εύρος επιλογών για να ικανοποιήσουν κάθε είδους ανάγκη των καταναλωτών.

Η πρωτοπορία, η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία της ΜΠΑΜ είναι πολύτιμα εργαλεία στα χέρια των  δυο νέων franchisees που έχουν όλα τα απαραίτητα «εφόδια» για να ανελιχθούν και να επωφεληθούν των μεγάλων δυνατοτήτων ανάπτυξης που συνεπάγονται της συνεργασίας τους με την ΜΠΑΜ.