Ειδική προσφορά - Franchise Venture Scheme για concepts χαμηλής αρχικής επένδυσης και με θεμελιώδη χαρακτηριστικά καινοτομίας: μόνο 1,800 ευρώ κόστος βασικής προετοιμασίας και προώθησης! Αν επιζητάς νέες προοπτικές για την επιχείρησή σου. Αν διερευνάς το franchising ως στρατηγική ανάπτυξης. Αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι νέο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και στοιχεία διαφοροποίησης που θα σε καθιερώσουν στην αγορά. Είμαστε εδώ, έχοντας αναδιοργανώσει εκατοντάδες επιχειρήσεις και έχοντας υλοποιήσει συστήματα franchise για τις πλέον επιτυχημένες αλυσίδες.

Επικοινώνησε μαζί μας:

στο τηλέφωνο 210 65 40 681 ή

ώστε να σε ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας, ως σύμβουλοι - υλοποιητές και όχι ως απλοί μελετητές!

Λαμβάνοντας υπόψη της τους παράγοντες που ενισχύουν την διαπίστωση ότι το franchising ενδυναμώνεται εν μέσω της κρίσης, σε συνδυασμό με τις ικανότητες τεχνογνωσίας και πόρων της, η FBS – Franchise Business Services λανσάρει μία νέα υπηρεσία, η οποία αφορά νέες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτυχθούν μέσω franchise και διαθέτουν τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της διαφοροποίησης και της επιχειρηματικότητας.

Franchise Venture Scheme

Η FBS – Franchise Business Services αναλαμβάνει για επιχειρήσεις που επιθυμούν να ανοίξουν νέα καταστήματα μέσω franchise, συνεργαζόμενες με ικανούς νέους επιχειρηματίες που διαθέτουν το κεφάλαιο της αρχικής επένδυσης, την προετοιμασία του βασικού πακέτου franchise και την δημοσιότητά του, δηλαδή:

  • Μελέτη σκοπιμότητας
  • Σύνταξη προδιαγραφών συστήματος franchise
  • Σύμβαση δικαιόχρησης
  • Ενημερωτικό υλικό
  • Βασική προώθηση στο περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και στο portal Franchise.GR

με το ελάχιστο αρχικό κόστος των 1,800 ευρώ και με αμοιβή προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα ως bonus για την ανεύρεση νέων συνεργατών και το άνοιγμα νέων καταστημάτων.

Τα κριτήρια συμμετοχής σας στην πρωτοποριακή υπηρεσία «Franchise Venture Scheme» αφορούν στην ύπαρξη των θεμελιωδών συστατικών διαφοροποίησης και καινοτομίας, καθώς και στην χαμηλή αναγκαία αρχική επένδυση εκ μέρους των νέων συνεργατών – δικαιοδόχων σας.

Η άνω των 20 ετών εμπειρία της FBS – Franchise Business Services, η τεχνογνωσία της - που έχει προσδώσει τα θεμέλια γνώσης για την ανάπτυξη του franchising στη χώρα μας και τα μέσα που έχει στην διάθεσή της για εύρεση δικαιοδόχων εκφραζόμενα κατά κύριο λόγο με το δίπτυχο «έντυπο περιοδικό και διαδικτυακή προώθηση», σε συνδυασμό με τα γραφεία της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη (franchise) και Λάρισα (franchise) αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας σας, για την στιβαρή ανάπτυξη του δικού σας δικτύου franchise.

LET'S TALK FRANCHISE