Η MEDIA STROM  συνεχίζει δυναμικά την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της λιανικής,  μέσω τFranchising.

Στα πλαίσια αυτά , μόλις άνοιξε ένα νέο κατάστημα MEDIA STROM στην πόλη της Κομοτηνής η κα Ιωάννα  Αρσλανιάν,  επί πολλά έτη συνεργάτης  της εταιρείας.

Η κα. Αρσλανιάν  αξιολογώντας  την  μακρόχρονη κερδοφόρα συνεργασία με την εταιρεία, αλλά και τον γοργό ρυθμό ανάπτυξης της , αποφάσισε να επενδύσει στο όνομα  και στην ποιότητα των προϊόντων της Media Strom, με την δημιουργία ενός καταστήματος Franchise στο κέντρο της Κομοτηνής, σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης.

Το νέο κατάστημα καλύπτει μια επιφάνεια 220 τ.μ. και ακολουθεί την πολύ πρωτοποριακή και επιτυχημένη εικόνα των καταστημάτων της MEDIA STROM, που απέσπασε το ΒΡΑΒΕΙΟ FRANCHISE BEST CONCEPT RE-DESIGN το 2010.

Φιλοξενεί όλες τις σειρές των στρωμάτων της MEDIA STROM, προβάλει σε ειδικό  στάντ  τα βρεφικά στρώματα, και διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο  για τα εφηβικά  κρεβάτια junior.

Παράλληλα εκτίθενται αντιπροσωπευτική γκάμα από ντυμένες κρεβατοκάμαρες με τα ξύλινα  αξεσουάρ τους, καθώς και όλα τα προϊόντα ESSENTIALS, απαραίτητα συστατικά για τον επισκέπτη που επιθυμεί  να δημιουργήσει ολοκληρωμένες λύσεις ύπνου, που να τον ικανοποιήσουν απόλυτα από άποψη αίσθησης, ποιότητας αλλά και τιμής!

LET'S TALK FRANCHISE