Στα εγκαίνια ενός νέου τύπου καταστήματος προχώρησε η αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής ΕΝΑ CASH & CARRYστην περιοχή της Καρδίτσας. Η αλυσίδα προσαρμόζοντας το μοντέλο του καταστήματος χονδρικής σε μικρότερο χώρο πώλησης και γνωρίζοντας άριστα τις ανάγκες του επαγγελματία τροφίμων και τη συνεχή αναζήτησή του για υψηλή ποιότητα σε πιό συμφέρουσες τιμές, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου τύπου καταστήματος, που μέσω του χαμηλού λειτουργικού κόστους, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ακόμα χαμηλότερες τιμές την προσφερόμενη ποικιλία την προϊόντων του.

 

Το κατάστημα, που φέρει την ονομασία, ΕΝΑ ProfitFoodCash & Carry, εγκαινιάστηκε, τη Δευτέρα 28/11/2011. Βρίσκεται στο 1ο χλμ Καρδίτσας – Καρδιτσομαγούλας, διαθέτει χώρο πώλησης 850 τ.μ. κατανεμημένο σε ένα επίπεδο, 2 ταμεία, 100 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 9 άτομα προσωπικό. Είναι σχεδιασμένο ώστε να ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες των επιχειρηματιών τροφίμων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας καθώς προσφέρει:

 

  • Στοχευμένη ποικιλία επωνύμων προϊόντων και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, σε ασύγκριτα χαμηλότερες τιμές, που είναι οι καλύτερες στην αγορά χονδρικής.

  • Ακόμη χαμηλότερες τιμές για την αγορά κιβωτιακής ποσότητας.

  • Πρόγραμμα επιπλέον ανταμοιβής με τη χρήση της κάρτας ΕΝΑ Profit, η οποία ανταμείβει τον επαγγελματία για τις αγορές του με επιστροφή χρημάτων!

Η ΕΝΑ CASH & CARRY καλεί τους επαγγελματίες της περιοχής να επισκεφθούν το νέο κατάστημα «ΕΝΑ Profit» και να κάνουν τις πιο οικονομικές και ποιοτικές αγορές.

LET'S TALK FRANCHISE