Πολλαπλασιάστε τα χρήματά σας χωρίς ρίσκο!

Εμείς διαθέτουμε τα κοσμήματα και εσείς το κατάστημα!

Τα καταστήματα GT Tsangarakis αποτελούν την πλέον ανταγωνιστική αλυσίδα γυναικείων κοσμημάτων και αξεσουάρ και ανήκουν στον Όμιλο GT, ο οποίος είναι γνωστός στο ευρύ καταναλωτικό κοινό από την Galerie Tsangarakis, με δραστηριότητα στο χώρο των έργων τέχνης, των πολύτιμων κοσμημάτων και των ρολογιών από το 1989, αλλά και από τις τηλεπωλήσεις που πραγματοποιεί καθημερινά από εκπομπές στην τηλεόραση. Παράλληλα, ο Όμιλος GT επενδύει και επεκτείνεται διαρκώς σε δραστηριότητες real estate, ενέργειας, παραγωγής και υποστήριξης λογισμικού, ταχυμεταφορές κ.ά. εντός και εκτός Ελλάδος.

Με 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της λιανικής και με 9 εταιρικά καταστήματα σε Αθήνα και Μύκονο, η μητρική εταιρεία των GT Tsangarakis διαθέτει πιστούς πελάτες σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και πολύτιμους συνεργάτες. Σήμερα, τα GT Tsangarakis σας προτείνουν μία μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη δυναμική σας σε μία κερδοφόρα επαγγελματική δραστηριότητα με εκμηδενισμένο ρίσκο.

10 λόγοι για να ξεκινήσετε το δικό σας GT Tsangarakis

Τα GT Tsangarakis αντιπροσωπεύουν κάθε σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί να ανανεώνεται μέσα από το shopping, επιλέγοντας chic κοσμήματα σε προσιτές τιμές. Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τους 10 σημαντικότερους λόγους για να ξεκινήσετε ή να εξελίξετε το δικό σας GT Tsangarakis City:

 1. Κόστος αρχικού εμπορεύματος: 0 Ευρώ
 2. Κόστος επαναληπτικών παραγγελιών: 0 Ευρώ
 3. Κόστος νέου εμπορεύματος ανά σεζόν: 0 Ευρώ
 4. Κόστος διαφημιστικής προβολής: 0 Ευρώ
 5. Entry Fees: Ανάλογο της περιοχής
 6. Κόστος διαμόρφωσης: 1.000 Ευρώ / τ.μ.
 7. Έτοιμο πελατολόγιο στην περιοχή σας
 8. Πολύ μεγάλα περιθώρια μεικτού κέρδους
 9. Επιπλέον έσοδα από διεκπεραιώσεις παραγγελιών μέσω των τηλεπωλήσεων
 10. Με το κατάστημα GT Tsangarakis θα μπείτε σε μία νέα εποχή επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπου εσείς θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της επαγγελματικής επιτυχίας σας

 

Πώς θα γίνει το δικό σας κατάστημα το νέο GT Tsangarakis City;

Διαθέτετε ήδη ένα κατάστημα λιανικής και δεν είστε ευχαριστημένος με τις αποδόσεις του;

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να μετατρέψετε το κατάστημά σας σε GT Tsangarakis City.

Ο Όμιλος GT γνωρίζοντας ότι η επιχειρηματική ανασφάλεια είναι ο χειρότερος εχθρός κάθε επαγγελματικής πρωτοβουλίας, σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε μέλος της πλέον ανταγωνιστικής αλυσίδας γυναικείων κοσμημάτων και αξεσουάρ, καθώς η Κρίση γεννά Ευκαιρίες!

Αν λοιπόν έχετε κατάστημα:

 • Στον εμπορικότερο δρόμο της περιοχής σας.
 • Με ωφέλιμο χώρο από 25 τ.μ. και άνω.
 • Με πρόσοψη από 5 μ. και άνω.

Ξεκινήστε τώρα το δικό σας GT Tsangarakis City! Χωρίς επιταγές, χωρίς ρίσκο, με υψηλά μεικτά! Το πλέον ανταγωνιστικό κατάστημα, γεμάτο πάντα εμπόρευμα χωρίς να το προπληρώνετε!

GT Tsangarakis City χωρίς να έχω ήδη κατάστημα γίνεται;

 

 • Θέλετε επιτέλους να εξασφαλίσετε την επαγγελματική πορεία σας, αλλά δεν τολμάτε;

 • Δεν έχετε καμία εμπειρία σε εμπορική δραστηριότητα;

 • Νομίζετε ότι χρειάζεται τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση;

Αν έχετε απαντήσει ΝΑΙ σε μία τουλάχιστον από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε ετοιμασθείτε για τα καλά νέα: «Μπορείτε να έχετε ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον, χωρίς εμπειρία και χωρίς μεγάλο κεφάλαιο, ξεκινώντας το δικό σας GT Tsangarakis City!»

Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι:

 • Αγάπη και διάθεση για δουλειά
 • Ενδιαφέρον για το εμπόριο
 • Όρεξη για μάθηση

Ξεκινήστε τώρα το δικό σας GT Tsangarakis City! Χωρίς επιταγές, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς αγωνία! Το πλέον ανταγωνιστικό κατάστημα, γεμάτο πάντα εμπόρευμα χωρίς να το προπληρώνετε!

Ξεκινήστε τώρα το δικό σας GT Tsangarakis City με αρχική επένδυση από 25,000 Ευρώ για διαμόρφωση και επίπλωση και 0 Ευρώ (!) για αγορά εμπορεύματος, συμπεριλαμβανομένων κατασκευής με το “κλειδί στο χέρι” και αρχικού εμπορεύματος! Η μητρική εταιρεία δεν σας επιβαρύνει με αγορά εμπορεύματος, royalties, marketing fees και επιπλέον εγγυάται για τις πωλήσεις σας, καθώς ανταλλάσσει όλα τα αδιάθετα - απούλητα προϊόντα, με νέους κωδικούς άμεσα παραδοτέους από τις κεντρικές αποθήκες της. Επιπλέον, ελαχιστοποιείτε το ρίσκο σας, αφού δεν αγοράζετε προϊόντα (!) αλλά απλά αποδίδετε στη μητρική εταιρεία το 50% των εισπράξεων από τις πωλήσεις σας! Όσο για το εμπόρευμα; Το αναλαμβάνει η μητρικής εταιρεία από την επιλογή, τη διαχείριση, την παρουσίαση και κυρίως φροντίζει να έχετε πάντα ένα γεμάτο κατάστημα!

LET'S TALK FRANCHISE