Η Migato απέκτησε μία τρίτη θέση σημείου πώλησης δικής της αποκλειστικότητας στην Αίγυπτο. Μετά τα δύο καταστήματα με επιτυχία στο βαθμό πωλήσεων, τα οποία είναι σε λειτουργία στο Κάιρο, εγκαινίασε το νέο κατάστημά της στο κέντρο της πόλης της Αλεξάνδριας.

Το κατάστημα είναι από τα πιο εντυπωσιακά καταστήματα στο κέντρο της πόλης καθώς η διαρρύθμιση και διακόσμησή του ακολουθεί το κομψό σχέδιο διαμόρφωσης όλων των καταστημάτων Migato, το οποίο διακρίνεται από την χαρακτηριστική φινέτσα και το πολύ προσεγμένο ύφος της ποιότητας της εταιρείας. Βρίσκεται στην περιοχή η οποία φιλοξενεί όλα τα μεγάλα διεθνή εμπορικά σήματα.

Τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας εκφράζουν ισχυρή εμπιστοσύνη στις θετικές προοπτικές ανάπτυξης της αλυσίδας Migato στην Αλεξάνδρια και δηλώνουν ιδιαίτερη αισιοδοξία για την αγοραστική δύναμη των εγχώριων καταναλωτών καθώς και για το ότι το σήμα Migato και τα δικά του είδη υπόδησης θα κερδίσουν μεγάλο μέρος των τοπικών πελατών. Τα υποδήματα εντυπωσιάζουν ήδη τους Αιγύπτιους καταναλωτές χάριν στη μοντέρνα γραμμή τους και στην προσφορά των πιο μοδάτων αξεσουάρ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των κορυφαίων στελεχών ο ρυθμός γρήγορης ανάπτυξης της Αιγύπτου και η ύπαρξη ενός μεγάλου αγοραστικού δυναμικού καθιστούν αυτή μία πολύ ενδιαφέρουσα αγορά.

Τα σημεία πώλησης της εταιρείας στις πιο πολυσύχναστες αγορές μεγάλων αιγυπτιακών πόλεων, όπως στο City Stars Mall, στο Mall of Arabia του Καίρου και όπως το κέντρο της πόλης στην Αλεξάνδρια, επιβεβαιώνουν την δημοφιλότητα του εμπορικού σήματος Migato στην Αίγυπτο.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά