Με το Best Creative and Campaign Project Award για το Τμήμα Μάρκετινγκ των Palmie bistro, τιμήθηκε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου, κ. Χρήστος Κουτρουλιάς, στη φετινή απονομή των Βραβείων Franchise 2012!

Στις 8 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων Franchise 2012, που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο κατάστημα Palmie bistro, στο Κεφαλάρι, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Palmie bistro, κ. Χρήστος Κουτρουλιάς βραβεύτηκε με το Best Creative and Campaign Project Award για το Τμήμα Μάρκετινγκ του Ομίλου!

Στην εντυπωσιακή βραδιά, η οποία είχε κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, βραβεύθηκαν οι 20 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2011.

Ο κ. Χρήστος Κουτρουλιάς δήλωσε μετά τη βράβευσή του: '' Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει σταθερά το Τμήμα Μάρκετινγκ του Ομίλου Palmie bistro, ως προέκταση της γενικότερης στρατηγικής του Ομίλου, αναγνωρίστηκε και είχε τη δική της επίδραση στο ελληνικό επιχειρματικό περιβάλλον. Ειδικά, όταν μιλάμε για τις άνευ προηγουμένου αρνητικές οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, είμαι ενθουσιασμένος αλλά και υπερήφανος που τα Palmie bistro δεν σταμάτησαν σε καμία στιγμή τις προωθητικές τους ενέργειες προς τα καταστήματα και καταναλωτικό κοινό και καθόλη τη διάρκεια του 2011, συνέχισαν τις θετικές τους επιδόσεις, επενδύοντας σε νέες καινοτόμες ιδέες και προϊόντα καθώς και σε πολύ δυνατές συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του εκπαιδευτικού, αθλητικού και γενικότερου επιχειρηματικού γίγνεσθαι''.

Το παρών στην τελετή απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, με μέγα υποστηρικτή την ΚΕΜ ΑΕ – καθώς και υπό την διοργάνωση του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS-, έδωσαν οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του κόσμου του franchising, οι οποίοι ανέδειξαν το ίδιο το franchising αλλά και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά