Θέμης Σαρανταένας, Σύμβουλος Μάρκετινγκ & Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Η δωρεάν εφαρμογή (mobile application) "Marketing Consultant" από τον Σύμβουλο Μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα για iPhone και Android, προσφέρει πολύτιμες συμβουλές πάνω στο μάρκετινγκ Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων. Μέσα από έξυπνες ιδέες και τακτικές που μπορεί κάποιος να εφαρμόσει άμεσα στην επιχείρησή του, προσφέρονται λύσεις και ιδέες που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την πορεία της επιχείρησής του.

Η εφαρμογή:

  • παρέχει πρόσβαση σε πολυάριθμα άρθρα ειδικά για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες.

  • φιλοξενεί -την πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα- υπηρεσία των podcasts (ηχητικές ενημερώσεις). Μέσα από τα podcasts, ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, παρέχει συμβουλές σε mp3 ηχογραφήσεις (2 ή 3 λεπτών) που μέσω της εφαρμογής μπορεί κάποιος να ακούσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί: στο αυτοκίνητο, στο γυμναστήριο, στο σπίτι, στη δουλειά! (πάνω από 170 πρωτογενή podcasts)

  • περιλαμβάνει τις συνεντεύξεις ειδικών και επιχειρηματιών από την στήλη «Market View», της ραδιοφωνικής εκπομπής «Marketing on THE GO» σε μορφή video & podcast.

  • περιέχει όλα τα επεισόδια της μοναδικής τηλεοπτικής εκπομπής μάρκετινγκ «Marketing in Practice» παραγωγής του οικονομικού καναλιού SBC TV. (πάνω από 80 videos)

Η εφαρμογή ενημερώνεται κάθε εβδομάδα με ΝΕΟ content και αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για τον Έλληνα επιχειρηματία της ΜΜ επιχείρησης και τον Ελεύθερο Επαγγελματία.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από τα:

iTunes Store: https://itunes.apple.com/us/app/marketing-consultant/id638872495?mt=8

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.marketingconsultant.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImdyLm1hcmtldGluZ2NvbnN1bHRhbnQuYW5kcm9pZCJd

Περισσότερες πληροφορίες:

https://marketingconsultant.gr/marketingmobileapp/ 

Who is Who

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μαρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L' OrealProfessionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl's. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice, παραγωγής του οικονομικού SBC, που προβάλλεται από το Attika TV κάθε Τετάρτη 23.00, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio. Διατηρεί γραφείο στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία