Nobacco

Τη διάκριση Best New Product Launch για την επιτυχημένη διάθεση του glo™ στην ελληνική αγορά απέσπασε η NOBACCO στα Βραβεία Franchise 2019 που διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά το περιοδικό Franchise Business. Η ένταξη του κορυφαίου προϊόντος εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης καπνού της British American Tobacco, ανέδειξε την NOBACCO στην πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών.

Στην κατηγορία Best New Product Launch βραβεύονται οι καλύτερες καμπάνιες για την κυκλοφορία νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών με κριτήρια αξιολόγησης το μήνυμα, τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και τη δημιουργικότητα των προωθητικών ενεργειών. Η προσθήκη του glo™ στο portfolio της NOBACCO υποστηρίχθηκε από καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Η Δύναμη της Επιλογής», με το οποίο αφ’ ενός αναδεικνύεται το εύρος και η πληρότητα των λύσεων που προσφέρει η NOBACCO, αφ’ ετέρου ενθαρρύνεται η απόφαση για μια ζωή μακριά από το συμβατικό τσιγάρο. Για την προώθηση και την επικοινωνία του νέου προϊόντος μέσα στο κατάστημα δημιουργήθηκαν σημεία, γωνίες ή/και χώροι υποδοχής αποκλειστικά για το glo™ σε 65 καταστήματα του δικτύου της NOBACCO. Παράλληλα υλοποιήθηκαν προγράμματα ενημέρωσης των franchisees και εκπαίδευσης των εργαζομένων τόσο για το προϊόν όσο και για την στρατηγική επανατοποθέτησης της εταιρείας ως ολοκληρωμένου παρόχου ατμιστικών και Heat-Not-Burn λύσεων.

«Η επιτυχημένη διάθεση του glo™ στην ελληνική αγορά δικαίωσε την εμπιστοσύνη της British American Tobacco στη εταιρεία μας, όπως δικαίωσε και τη στρατηγική επιλογή της NOBACCO να προσφέρει στο εξής όλες τις νόμιμες, ασφαλείς και εξελιγμένες εναλλακτικές στο συμβατικό τσιγάρο λύσεις. Να δίνει τη δύναμη της επιλογής σε όσες και όσους σκέφτονται να αφήσουν πίσω τους το παραδοσιακό κάπνισμα.», δήλωσε ο Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nobacco.

Σχετικά με τη NOBACCO

Η NOBACCO αποτελεί την πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Από την ίδρυση της, το 2008 ως η πρώτη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, η NOBACCO έχει θέσει προτεραιότητα της την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυό της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και πάνω από 320 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα στη διάδοση των εναλλακτικών μορφών καπνίσματος, στα πλαίσια ενός πιο υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη. Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ, www.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco Design Center σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η σειρά υγρών αναπλήρωσης NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ΝΟΒΑCCO το 2017 επενδύει σε ένα νέο πρόγραμμα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας όλων των υγρών αναπλήρωσής της σε συνεργασία με τη Σχολή ΙΑΤΡΙΚΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ), μια από πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες παγκοσμίως σχολές Ιατρικής, η οποία εφαρμόζει καινοτόμα πρότυπα που ξεπερνούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Κανονισμών και των αρμόδιων αρχών έχοντας ως στόχο τη διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της NOBACCO. Επίσης, όλα τα προϊόντα είναι T.P.D. Compliant, πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου. Από τον Ιούνιο 2018, η NOBACCO ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την British American Tobacco με την αποκλειστική διανομή στο δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα της κορυφαίας σειράς ατμιστικών προϊόντων Vype, ενώ από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους διαθέτει αποκλειστικά το glo™, το καινοτόμο προϊόν της BAT στον χώρο των προϊόντων θέρμανσης καπνού. Στο www.Nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών αναπλήρωσης καθώς και των προϊόντων θέρμανσης καπνού glo™.