Coffee Lab franchise

Τα COFFEE LAB κατέκτησαν φέτος την κορυφή στην ανάπτυξη μέσω franchise με τα περισσότερα νέα openings από όλες τις αλυσίδες στον κλάδο, και βραβεύθηκαν ως Fast Growth Franchise στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Την Τετάρτη 30 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν στο Palmie Bistro Κεφαλαρίου τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνώνω) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλό μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και τη δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά.

Τα COFFEE LAB είναι η πρώτη αλυσίδα street coffee που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept του 3rd wave coffee. Ο Στέλιος Ρουμελιώτης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των COFFEE LAB, σχεδίασε από την αρχή μια διαδικασία ελέγχου σε κάθε στάδιο της παραγωγής ώστε να διασφαλίσει άριστης ποιότητας πρώτη ύλη. Barrista Champion 2008-2009 ο ίδιος, και για πολλά χρόνια υπεύθυνος εκπαίδευσης και στέλεχος παραγωγής σε μεγάλες εταιρείες, ανακάλυψε τον καφέ από την αρχή. Ταξίδεψε παντού, δημιούργησε απευθείας σχέσεις με επιλεγμένους παραγωγούς και καθόρισε τις διαδικασίες επεξεργασίας, εφαρμόζοντας στην πράξη της αρχές του DIRECT TRADE. Έτσι, όχι μόνο εξασφάλισε πλήρες full traceability και κορυφαίας ποιότητας καφέ αλλά γνωρίζει και τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε σοδειάς.

Τα COFFEE LAB είναι η μόνη αλυσίδα που χρησιμοποιεί αποκλειστικά καφέ κατηγορίας Q και η μόνη που προσφέρει αποκλειστικά single origin ποικιλίες καφέ από Κένυα, Βραζιλία, Αιθιοπία, Γουατεμάλα. Στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις COFFEE LAB, το roasting γίνεται με επιστημονικό τρόπο και διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους. Κι ακόμα περισσότερο, στα COFFEE LAB γνωρίζουν άριστα τον τρόπο να προσαρμόσουν τις παρασκευές τους ώστε να διαχειριστούν και να αναδείξουν τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας.

Το αποτέλεσμα είναι να προσφέρουν «καφέ ακριβώς όπως τον θέλετε», ανάλογα με τη διάθεση και τη στιγμή της ημέρας.

Η ποιότητα έγινε η βάση της επιτυχίας των COFFEE LAB, κι απέκτησαν αμέσως πιστούς φίλους που επιβεβαιώνονται για την προτίμησή τους, κάθε φορά, με κάθε γουλιά καφέ.

Σήμερα, περισσότερα από 100 καταστήματα βρίσκονται παντού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κι άλλα προετοιμάζονται πυρετωδώς. Μια οργανωμένη εκστρατεία επικοινωνίας πρόκειται να αναδείξει τη μοναδικότητά τους και να τα καθιερώσει ως την αυθεντική έκφραση του 3rd wave coffee.

Η ανοικτή πρόσκληση των COFFEE LAB προς κάθε υποψήφιο franchisee έχει ως δεδομένα όλα τα χαρακτηριστικά ενός business opportunity. Προσφέρουν ένα δυνατό brand name, οργανωμένη υποστήριξη λειτουργίας, κορυφαίας ποιότητας πρώτη ύλη, πλήρες πακέτο εκπαίδευσης. Οι εξαιρετικοί όροι franchise και η ευελιξία στη διαμόρφωση κάθε συνεργασίας, δίνουν την ευχέρεια για χαμηλή αρχική επένδυση και ταχείς ρυθμούς απόσβεσης. Έτσι, κάθε επόμενο COFFEE LAB είναι ένα ακόμα success story που απλά περιμένει κάποιον να το υλοποιήσει.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEE LAB ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.