ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ανοδική πορεία στις πωλήσεις, τόσο των υπηρεσιών COSMOTE, όσο και των προϊόντων τεχνολογίας, διέγραψε τη χρονιά που πέρασε το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, «το 2018 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά σε ένα περιβάλλλον που παραμένει γεμάτο προκλήσεις» και στα καταστήματα καταγράφηκε σημαντική αύξηση στις πωλήσεις των συνδέσεων COSMOTE VDSL, «επιβεβαιώνοντας την ανάγκη των καταναλωτών για υπερ-υψηλές ταχύτητες, αλλά και της υπηρεσίας COSMOTE ONE, που συνδυάζει ομιλία, internet και ψυχαγωγία».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τονίστηκε η επιτυχημένη σύνδεση του brand με το gaming και τους νέους. Η μεγάλη ανταπόκριση και η προτίμηση του νεανικού κοινού στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ «μεταφράστηκε» σε αύξηση πωλήσεων στην κατηγορία gaming, αλλά και σε υπερ-διπλασιασμό των subscribers στο YouTube κανάλι. Σημαντική άνοδος σημειώθηκε και στη δημοφιλή κατηγορία των smartphones. Την ανοδική πορεία ακολούθησαν και οι κατηγορίες των τηλεοράσεων, αξεσουάρ και wearables.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ διευρύνοντας την υπηρεσία G-Service όχι μόνο διατήρησε τον ηγετικό της ρόλο ως Νο1 προορισμός για service κινητών, αλλά αποτέλεσε για το 2018 τον κορυφαίο προορισμό για service προϊόντων τεχνολογίας. Παράλληλα, παρέμεινε πρώτη σε αναγνωρισιμότητα1 ως αλυσίδα retail καταστημάτων που ασχολείται με τηλεπικοινωνίες, κινητά τηλέφωνα ή προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι σε θέματα τεχνολογίας, αποδείχθηκαν για μία ακόμη χρονιά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του δικτύου. Συνολικά, το 2018, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποίησαν περίπου 19 εκατομμύρια συναλλαγές, ενώ η επισκεψιμότητα στο germanos.gr αυξήθηκε πάνω από 20%.