Η Seven Group Ψυχαγωγική Α.Ε. υποδέχεται την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, οι επισκέπτες του www.sevenspot.gr θα βρουν ελκυστικές προσφορές σε μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Seven έχει συνηθίσει τους καταναλωτές σε αξιόλογη ποικιλία σε προϊόντα κάθε είδους και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές. Από gaming μέχρι συλλεκτικά δώρα και από είδη τεχνολογίας μέχρι επιτραπέζια, οτιδήποτε αναζητά κανείς είτε για τον εαυτό του είτε για δώρο, θα το βρει στο www.sevenspot.gr.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A. υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαρτίου το αγοραστικό κοινό μπορεί να βρει αποκλειστικές προσφορές ηλεκτρονικών καταστημάτων. Επίσης οι καταναλωτές μπορούν να εκπαιδευτούν σχετικά με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και πληρωμών, προσωπικά δεδομένα και GPRA και τα δικαιώματα του καταναλωτή και να ενημερωθούν σχετικά με τα προνόμια του Σήματος Αξιοπιστίας GR.EC.A (Trustmark).

Enter the Fun | Seven Spot