Θέμης Σαρανταένας, Σύμβουλος Μάρκετινγκ & Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είτε ανήκουν σε franchise είτε όχι, έχουν ανάγκη από τοπικό μάρκετινγκ και υποστήριξη στην κοινωνία την οποία δραστηριοποιούνται.

Ένα Brand name μπορεί να φέρει αναγνωρισιμότητα, όμως η αύξηση πωλήσεων, οι σταθεροί και χαρούμενοι πελάτες θα έρθουν από τις καθημερινές μελετημένες κινήσεις μάρκετινγκ.

Στην ομιλία αυτή θα παρουσιαστούν οι τεχνικές εκείνες (online και offline) που θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας τοπικά, είτε αυτή ανήκει σε μια αλυσίδα, είτε λειτουργεί αυτόνομα.

Στα πλαίσια της έκθεσης ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα πραγματοποιήσει μια ομιλία ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν είσοδο και με θέμα:

«7 στρατηγικές για τοπικό μάρκετινγκ που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!»

Η έκθεση KEM Franchise θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 15 έως και τις 18 Μαρτίου 2019 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας (Λεωφόρο Λαυρίου 301).

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα concept και θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία το concept που τους ταιριάζει και θα τους εξασφαλίσει την μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.