Βραβεία Franchise

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE λαμβάνουν χώρα για 12η συνεχόμενη χρονιά με την ολοκλήρωση της υποβολής υποψηφιοτήτων για τη νέα διοργάνωση την Παρασκευή 29/3/2019.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Δηλώστε συμμετοχή και διακριθείτε σε 8 διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

Πληροφορίες 2106540681

Η ψηφοφορία για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα διαρκέσει από από 15/04/19 έως 30/12/19 και ως τις 18:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας https://www.franchise.gr,

  • Το πρώτο βήμα της διαδικασίας για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αφορά στην υποβολή αίτησης εκδήλωσης υποψηφιότητας από τους δικαιοπάροχες εταιρείες στις κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να διαγωνισθούν. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής στα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα γίνονται δεκτές από 11/02/19 έως 29/03/19.

  • Κατά το δεύτερο βήμα η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE ζητά από τους δικαιοπαρόχους που έχουν θέσει υποψηφιότητα επιπρόσθετα στοιχεία και καταλήγει στην τελική λίστα ανά κατηγορία βράβευσης.

Η διαφάνεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία της όλης διαδικασίας διασφαλίζεται από την συμμετοχή του φορέα πιστοποίησης ENOVA CERT, ως υποστηρικτή ποιότητας, υπό την εποπτεία του δικηγορικού γραφείου Ι. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ – Μ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Οι Βραβευθέντες πέρα από την απονομή του βραβείου τους και την ανάδειξή τους στην σχετική εκδήλωση θα λάβουν περαιτέρω δημοσιότητα στο FRANCHISE BUSINESS και στο Franchise.GR.

Αρωγή της Ειδική Επιστημονικής Επιτροπής προσφέρει η FRANCHISE AWARDS COMMITTEE, η οποία απαρτίζεται από επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη, συμβούλους και νομικούς στο χώρο του franchising.