Βραβεία Franchise

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, το κορυφαίο γεγονός του franchising, ολοκλήρωσαν τις συμμετοχές τους για τη νέα διοργάνωση, με την διαδικασία ανάδειξης να ξεκίνησε, με την συμμετοχή των πλέον καταξιωμένων αλυσίδων franchise, καθώς και των νέων καινοτόμων concepts. Γνωρίστε τις αλυσίδες franchise που διεκδικούν την ανάδειξή τους στην ενότητα "Ultimate Franchise Brands"...

BE SPOKEN FRANCHISE

Βραβεύονται τα brands - επιχειρήσεις που συγκέντρωσαν / μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της αγοράς, βάση στρατηγικής, διαφήμισης, προωθητικών ενεργειών, ανάπτυξης, εξαγορών κ.ο.κ.

ALTEREGO

ALTERLIFE

BEAUTY FREE

BEST FOR

DUST & CREAM

FUNKY BUDDHA

GERMANOS

HEMPOIL

KOULOUR KOULOUR

NOBACCO

FAST GROWTH FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την ανάπτυξή τους εντός της χώρας, δημιουργώντας τα περισσότερα νέα καταστήματα franchise.

ALTERLIFE

BEST FOR

COFFEE LAB

HEMPOIL

KOULOUR KOULOUR

MOKACCINO

OJO SUNGLASSES

SHELL - CORAL

ΠΙ & ΦΙ

BEST INTERNATIONAL EXPANSION

Βραβεύονται εδραιωμένες επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί στις διεθνείς αγορές, με επιτυχημένη δραστηριοποίηση στο εξωτερικό ή / και με σημαντικές συνεργασίες, στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξής τους.

BEST FOR

COFFEE LAB

FUNKY BUDDHA

LICE CLINICS

SHELL CORAL

MOST INNOVATIVE CONCEPT

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει / επανασχεδιάσει / λανσάρει ένα καινοτόμο concept που απευθύνεται σε νέες αγορές / χαρακτηρίζεται από προοπτικές ανάπτυξης / αλλάζει τα καθιερωμένα στον κλάδο τους.

COFFEE LAB

GERMANOS

LICE CLINICS

PLANET PHYSICS

POTATO KING

SEVEN BIG TIME ENTERTAINMENT

SO EASY HUB

BEST MASTER FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν αναλάβει δικαιώματα master franchise από διεθνές brand και χαρακτηρίζονται από υγιή και σταθερή ανάπτυξη στη χώρα μας.

CURVES

LICE CLINICS

SHELL - CORAL

MOST PROMISING FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει μια νέα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση franchise, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης.

BEAUTY FREE

ERA

KAFO

LANGANO

LICE CLINICS

NOBACCO

OJO SUNGLASSES

POTATO KING

SO EASY HUB

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

BEST START UP FRANCHISE

Βραβεύονται νέες επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει ένα πρωτοποριακό concept με νεωτεριστικά και διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά και έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξή τους μέσω franchise για πρώτη φορά εντός του έτους που διανύουμε.

CANWEEDO

HAPPY BUDDHA

KAFO

LELASHES

MEDUSA

PLANET PHYSICS

POTATO KING

TYCO

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Αναδείξτε τις καλύτερες αλυσίδες franchise ΕΔΩ

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
1000 characters left
No Internet Connection