era nus, Αντωνης Κρασσας

Το franchising παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στους νέους επιχειρηματίες, με κυριότερο την υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία με βάση τη συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση της. - ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΑΣΣΑΣ

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Η αλυσίδα καταστημάτων ERA σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο Ευ Ζην, διαθέτοντας μια μοναδική ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βότανα, μπαχαρικά, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες, μαρμελάδες, λουκούμια, γλυκά κουταλιού κ.α., όπως και ξεχωριστές συλλογές από κρασιά και αποστάγματα, αλλά και καφέ take away από sustainability blends.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των ERA λανσαρίστηκε το Μάρτιο του 2019, ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και διασφαλίζει τα εχέγγυα της επιτυχίας, προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο concept, που διακρίνεται για την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων, όπως και για την εταιρική εικόνα των καταστημάτων. Παράλληλα, η μητρική εταιρεία με τρία ιδιόκτητα καταστήματα σε Ν. Ψυχικό, Κολωνάκι και Αγ. Παρασκευή, διαθέτει ισχυρές υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές, κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο στον κλάδο της, όσο και στο franchising.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Η φιλοσοφία των καταστημάτων ERA βασίζεται στο healthy way of living, που υποστηρίζεται τόσο από την εκπληκτική ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε, όσο και από την άριστη εξυπηρέτηση από το πολύ καλά καταρτισμένο προσωπικό που αγαπά το αντικείμενο της εργασίας του, σε ένα φιλικό, σύγχρονο και ζεστό περιβάλλον.

Όλα τα καταστήματά μας διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας κυρίως ελληνικά προϊόντα, όπως και προϊόντα απ’ το εξωτερικό που δεν θα βρούμε στην ελληνική αγορά. Ακολουθώντας ένα healthy lifestyle που παράλληλα είναι νόστιμο και στην καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

  • Η διασφάλιση της εγγυημένης επιχειρηματικής επιτυχίας επιτυγχάνεται από μια σειρά από προνόμια που αποκομίζουν οι επιχειρηματίες – franchisees με την συνεργασία τους με τα ERA:

  • Αξιοποιούν το αναγνωρίσιμο και υψηλής φήμης brand ERA.

  • Αξιοποιούν την κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία της μητρικής εταιρείας.

  • Διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό, δραστηριοποιούμενοι με ένα concept που ξεχωρίζει, διαθέτει καινοτόμα στοιχεία και ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα.

  • Εκμεταλλεύονται την αγοραστική δύναμη της μητρικής εταιρείας, που έχει συνάψει ανταγωνιστικές εμπορικές συμφωνίες με προμηθευτές προϊόντων.

  • Ωφελούνται άμεσα από τις συνεχείς διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες της μητρικής εταιρείας.

  • Υποστηρίζονται πλήρως αναφορικά με την σωστή επιλογή του κατάλληλου εμπορικού σημείου / περιοχής για την εγκατάσταση του νέου καταστήματός τους.

  • Εκπαιδεύονται τόσο οι ίδιοι οι franchisees, όσο και το προσωπικό τους σε όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρησή τους, όπως εξυπηρέτηση πελατών, παραγγελίες, απογραφή, διαδικασίες FIFO, παρασκευή καφέ, merchandising κ.ο.κ.

  • Λαμβάνουν συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του καταστήματός τους.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Οι στόχοι μας αφορούν στην δημιουργία 3 – 5 καταστημάτων σε κεντρικά σημεία, με συνεργάτες που έχουν το ίδιο όραμα και φιλοσοφία με εμάς.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Επιλέξαμε το franchising για την ανάπτυξη των ERA διότι παρέχει αυξημένες αποδόσεις σε επίπεδο καταστημάτων, υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, οικονομίες κλίμακος και κυρίως μια δομή συνεχούς και συνολικής βελτίωσης.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 60

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: Δεν υπάρχουν

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 3

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0

FRANCHISE INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ: Αγ. Ιωάννου 8, 15342, Αγ. Παρασκευή

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΑΣΣΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ FRANCHISE: Franchise Business Services

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106540681

EMAIL: