ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ street food

Το franchising παρέχει δυνατές επιχειρηματικές δομές και σύστημα λειτουργίας που εξασφαλίζει συνεχή βελτίωση. - ΚΩΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ έγινε γνωστός σε όλη την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών ξεκινώντας από το στέκι της Χαριλάου Τρικούπη, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα εξαιρετικών εδεσμάτων με πρώτης ποιότητας υλικά, περνώντας το τυλιχτό σε άλλο επίπεδο! Σουβλάκια με προβατίνα από τον Τύρναβο, βουβαλίσιο κρέας από την Κερκίνη, λουκάνικο Τζουμαγιάς, μαύρο χοίρο από τις Πρέσπες, πέστροφα καπνιστή από τα Γιάννενα και καπνιστό χέλι Παμβώτιδος… όλα φερμένα από φάρμες μικρών Ελλήνων παραγωγών. Ξεκινήσαμε το franchise τον Οκτώβριο του 2018 και έχουμε ήδη πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με ενδιαφερόμενους με άμεσο πλάνο άλλο ένα κατάστημα το φθινόπωρο του 2019.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ έγινε διάσημος γιατί αγαπάει τη λεπτομέρεια, Με μεγάλο πρωταγωνιστή τα κεμπάπια Φλωρίνης, πίνοντας ένα από τα καλύτερα τσίπουρα της ζωής σου, σκοπός του ΠΡΙΓΚΙΠΑ είναι να απολαύσεις, ακόμα και περπατώντας, γεύσεις και ποιότητα που θα δοκίμαζες μόνο σε κάποιο καλό εστιατόριο, πάντα όμως σε πολύ καλές τιμές.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Η επιχειρηματική πρόταση του ΠΡΙΓΚΙΠΑ έρχεται να εκπροσωπήσει και να αναδείξει το ελληνικό street food με γεύσεις από τη Β. Ελλάδα σε υπερπολυτελή σχέση «ποιότητας προς τιμή»! Το σύστημα franchise έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία των συνεργατών του ΠΡΙΓΚΙΠΑ:

  • Έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά από το μενού μέχρι το design του καταστήματος

  • Πολύχρονη εμπειρία μητρικής εταιρείας στην εστίαση

  • Αναγνωρισμένο brand

  • Συμφωνίες με Έλληνες μικρούς παραγωγούς

  • Αρχική εκπαίδευση και υποστήριξη στα πρώτα βήματα των franchisees

  • Concept που δεν απαιτεί ιδιαίτερα κεντρικό σημείο

  • Συνεχή προώθηση σε social media

  • Χαμηλή επένδυση

 Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Το αναπτυξιακό πλάνο μας δεν χαρακτηρίζεται από νούμερα – πλήθος καταστημάτων. Επιθυμούμε τη συνεργασία με σοβαρούς ενδιαφερόμενους που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχημένα στον απαιτητικό κλάδο της εστίασης και ταυτόχρονα να έχουμε μια αμοιβαία επωφελή, υγιή και τίμια συνεργασία.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Το franchising παρέχει ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα που αφορά την αυξημένη παρακίνηση του υπεύθυνου καταστήματος, καθώς αυτός είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας, άρα προσέχει και φροντίζει το κατάστημά του όχι απλά σαν δικό του, αλλά όντως δικό του!

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 40

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 35,000 Ευρώ

ROYALTIES: 5%

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ: Χαρ. Τρικούπη 23, Αθήνα 106 81

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΚΩΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ FRANCHISE: Franchise Business Services

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106540681

EMAIL: