TYCO, Take Your Cocktail Out

Με το franchise η μητρική εταιρεία ενδυναμώνει το brand και οι franchisees αξιοποιούν την τεχνογνωσία της - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

TYCO σημαίνει «Take Your Cocktail Out» και ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ρόμβης. Στο TYCO μπορείς να πας να κάτσεις στα στιλάτα stools ή να πάρεις το cocktail μαζί σου και να κάνεις τις βόλτες σου ή ακόμα και να το απολαύσεις με delivery, μόνος σου, με την παρέα σου ή ακόμη και σε party ή επαγγελματικά events, αφού η ομάδα του TYCO παρέχει μίνι ψύκτες που γεμίζουν με περίπου 30 δόσεις cocktails. To franchising το ξεκινήσαμε αρχές του έτους και σε λίγους μήνες θα είναι open το πρώτο μας franchise στην Αθήνα σε πολύ δυνατή περιοχή και κατάστημα, με πολλούς ενδιαφερόμενους franchisees κυρίως από Β. Ελλάδα και από νησιά.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Το TYCO έχει σχεδιάσει και προτείνει μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση franchise, η οποία βασίζεται σε value for money λογική, αναφορικά τόσο με την αρχική επένδυση, όσο και με την τιμολογιακή πολιτική.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Η πρόταση franchise του TYCO χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και παρέχει όλα τα αναγκαία εφόδια προς τους συνεργάτες – franchisees, που διασφαλίζουν πολύ γρήγορη απόσβεση και ικανοποιητική κερδοφορία:

  • Μοναδικό και καινοτόμο concept

  • Χαμηλή επένδυση

  • Απαιτούμενος χώρος λίγων τετραγωνικών μέτρων

  • Χαμηλά λειτουργικά

  • Συμφέρουσες κεντρικές συμφωνίες

  • Υψηλά περιθώρια κέρδους, της τάξεως του 150% με 270% ανάλογα το ποτό

  • Έσοδα τόσο από dine in, take away και delivery, όσο και από events, party κ.λπ.

  • Διαρκής ανανέωση καταλόγου

  • Πλήρης αρχική και συνεχής υποστήριξη

  • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση

 Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Έχουμε ως στόχο τη δημιουργία νέων TYCO σε κάθε νεανική περιοχή, με άμεσα σχέδια 10 νέα καταστήματα μέχρι τέλος του 2020, καθώς το project μας είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, όχι μόνο χαμηλή επένδυση, αλλά και με πολύ απλή διαχείριση.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Με το franchise στοχεύουμε σε ένα δυνατό αναπτυξιακό πλάνο και στην ενδυνάμωση του brand μας, πάντα με τη συνεργασία σοβαρών franchisees με διάθεση για εργασία και δημιουργία.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 20

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 17,500 Ευρώ

ENTRY FEES: από 8,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ: Ρόμβης 11, Αθήνα 105 60

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ FRANCHISE: Franchise Business Services

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106540681

EMAIL:

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά