ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ) με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης. - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Exelixis Kids λανσαρίστηκε τον Απρίλιο του 2019, διαφοροποιείται και ξεχωρίζει στην αγορά, αφενός λόγω του αντικειμένου δραστηριότητας και αφετέρου λόγω της οργάνωσης και των υποδομών της μητρικής εταιρείας και γι αυτό το λόγο έχουμε ήδη συγκεντρώσει έναν αξιόλογο αριθμό υποψήφιων συνεργατών.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Η απασχόληση των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου, μέσω της σωστής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων είναι κάτι που επιθυμούν οι γονείς για τα παιδιά τους.

Οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ Exelixis kids καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων μέσα από τις οποίες το παιδί απολαμβάνει τη χαρά του παιχνιδιού και της δημιουργίας ενώ παράλληλα αναπτύσσει εκούσια τις αντιληπτικές του ικανότητες, τη δυνατότητα αυτοέκφρασης και την επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους άλλους, καλλιεργεί τα συναισθήματά του, την κριτική του σκέψη και την ευρηματικότητά του.

Επιπλέον η οργάνωση της μελέτης για το σχολείο, είναι καθοριστικής σημασίας για την επίδοση του παιδιού στο σχολείο αλλά και για τη σχέση που θα αναπτύξει με το διάβασμα γενικότερα.

Στα Κέντρο Μελέτης Exelixis Kids, οι μαθητές μας μαθαίνουν να οργανώνουν τη μελέτη τους σε πλαίσιο με συγκεκριμένους στόχους και να διαθέτουν το χρόνο τους με τον πλέον αποδοτικό τρόπο ώστε να μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος και για άλλες εξωσχολικές, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Επιπροσθέτως τα παιδιά εκφράζονται σ’ ένα ανεξάρτητο περιβάλλον χωρίς το άγχος της εποπτείας από το γονέα με αποτέλεσμα να ξεδιπλώνουν ελεύθερα τις υπάρχουσες ικανότητες και δυνατότητές τους.

Από την άλλη οι γονείς απαλλάσσονται από το άγχος της μελέτης των παιδιών τους και με εξασφαλισμένη την πρόοδό τους, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον περιορισμένο λόγω υποχρεώσεων, κοινό με τα παιδιά τους ελεύθερο χρόνο, ποιοτικά κι ευχάριστα.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Οι συνεργάτες – franchisees των Exelixis Kids λαμβάνουν τόσο όλη την αναγκαία υποστήριξη που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του κέντρου τους, όσο και μια σειρά από προνόμια που διασφαλίζουν την επιτυχία της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους:

 • Δραστηριοποίηση σε ένα αναπτυσσόμενο κλάδο.
 • Λειτουργία μιας επιχείρησης που προσφέρει έργο και υπεραξία στην κοινωνία.
 • Υψηλά περιθώρια κέρδους παροχής υπηρεσιών.
 • Αυξημένες δυνατότητες ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας με τις υπηρεσίες του κέντρου μελέτης.
 • Συνεχόμενη αύξηση κύκλου εργασιών με τους γονείς να ανανεώνουν τις εγγραφές των παιδιών τους κατ’ έτος, αλλά και να προσελκύονται ολοένα και περισσότεροι με τους γονείς να φέρνουν τα μικρότερα παιδιά τους, με το word of mouth, με προωθητικές ενέργειες κ.ο.κ.
 • Έναρξη δραστηριότητα με τα οφέλη ενός επώνυμου brand.
 • Αξιοποίηση της κορυφαίας τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της μητρικής εταιρείας.
 • Διοικητική ομάδα που διακρίνεται για την αφοσίωση, τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητα και το ομαδικό πνεύμα της.
 • Επιχειρηματική οργάνωση, που δοκιμαστεί στην αγορά και έχει αποδειχθεί επιτυχημένη, παρέχοντας αυξημένη αποδοτικότητα.
 • Συνεχή υποστήριξη από επιτελείο συνεργατών με καταξιωμένη επαγγελματική πορεία, εξειδικευμένες και επίκαιρες γνώσεις.
 • Αρχική εκπαίδευση επιχειρηματία και συνεργατών του.
 • Υποστήριξη στην επιλογή και αξιολόγηση συνεργατών.
 • Πλήρες πλάνο, καθοδήγηση και υποστήριξη στις τοπικές προωθητικές ενέργειες.
 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες.
 • Υποστήριξη στην επιλογή της κατάλληλης περιοχής και του χώρου προς μίσθωση.
 • Εκπόνηση αρχιτεκτονικών σχεδίων και καθοδήγηση στην διαμόρφωση του κέντρου.
 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Οι στόχοι μας αφορούν στην δημιουργία 3 – 5 κέντρων δημιουργικής απασχόλησης και κέντρων μελέτης με συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος και αγάπη με εμάς αναφορικά με τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουμε στην διαμόρφωση καλύτερων ανθρώπων!

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Έχοντας δημιουργήσει μια πρότυπη – πιλοτική μονάδα, μετά από την επιτυχημένη πορεία της και έχοντας σημειώσει εξαιρετικά επιτεύγματα στο ρόλο μας, λάβαμε σοβαρό ενδιαφέρον από νέους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν το δικό τους κέντρο και γνωρίζοντας τα αμοιβαία και για τις δύο μεριές πλεονεκτήματα του θεσμού αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την ανάπτυξή μας.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 110

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 40,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: σταθερή χρέωση ανά μαθητή

MRK FEES: 1,000 Ευρώ ετησίως

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ: Γαρδικίου 5, 43100 Καρδίτσα

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ FRANCHISE: Franchise Business Services

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106540681

EMAIL:

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ; (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
No Internet Connection