Θέμης Σαρανταένας, Σύμβουλος Μάρκετινγκ & Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Οι επαγγελματίες με αυτοπεποίθηση έχουν τον έλεγχο της ζωής τους και πιστεύουν, δεδομένων των εκάστοτε συνθηκών, ότι είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες, τα σχέδια και τις προσδοκίες τους.

Η επαγγελματική αυτοπεποίθηση μπορεί να μας προσφέρει: επιμονή, ηγετικές ικανότητες, πρωτοβουλίες, επαγγελματική ευδαιμονία και παραγωγικότητα και καλύτερη διαχείριση του stress, στοιχεία που απαιτούνται σήμερα στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV τον Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή & Coach Χαράλαμπο Πετρά συζητούν για το πώς η επαγγελματική αυτοπεποίθηση είναι εργαλείο επιτυχίας για έναν επιχειρηματία! Θα απαντηθούν ερωτήματα όπως: - Τι ορίζουμε ως επαγγελματική αυτοπεποίθηση; - Πως μπορεί να ωφελήσει έναν επιχειρηματία η υψηλή αυτοπεποίθηση; -Γιατί μας έλκουν άνθρωποι που έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση; - Ποιοι είναι οι βασικοί «εχθροί» της επαγγελματικής αυτοπεποίθησης; - Ποια η σχέση αυτοπεποίθησης και παραγωγικότητας; - Πως συντελεί η αυτοπεποίθηση στην επαγγελματική μας εικόνα; - Πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τους επαγγελματικούς μας φόβους; - Πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κριτική των πελατών μας ώστε να μην ρίχνει την αυτοπεποίθησή μας; και πολλά άλλα!

Παράλληλα, ο επιχειρηματίας Γιώργος Αδαμόπουλος μας μιλάει για την επαγγελματική αυτοπεποίθηση στην πράξη. Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει 5 tips ενίσχυσης της επαγγελματικής σας αυτοπεποίθησης.

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας, ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.

Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 4 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr).

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea κάθε Τετάρτη 19.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή 21.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Βόρειο Αιγαίο) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και Κιλκίς) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε εβδομάδα, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα) κάθε Σάββατο 17.40, Ionian TV (Πελοπόννησος) κάθε Παρασκευή 17:30 και κάθε Τρίτη 14:30, Vergina TV (Κεντρική Μακεδονία) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 18.15, ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ (Αν. Μακεδονία & Θράκη) κάθε Κυριακή & Πέμπτη 19.30, ΚΑΝΑΛΙ 6 (Αν. Μακεδονία & Θράκη) κάθε Πέμπτη 21:10 και Σάββατο 19:05, Smile + (Θεσσαλία) κάθε Δευτέρα & κάθε Τετάρτη στις 23.50.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 96 «Επαγγελματική Αυτοπεποίθηση, εργαλείο επιτυχίας» μπορείτε να το δείτε εδώ: https://marketingconsultant.gr/i-epaggelmatiki-aytopepoithisi-einai-ergaleio/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
1000 characters left
No Internet Connection