ΒΕΑΤ snack & coffee

Η σύγχρονη και ανερχόμενη αλυσίδα γρήγορης εστίασης ΒΕΑΤ snack & coffee, αναπτύσσει το δίκτυο της διαρκώς, με νέα καταστήματα στο νομό Αττικής. Στις 30/04/2019 ξεκίνησε τη λειτουργία του το 17ο κατάστημα ΒΕΑΤ στον Κορυδαλλό στην οδό Γρ. Λαμπράκη 273 και στις 29/05/2019 άνοιξε τις πύλες του το 18ο κατάστημα στο Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της η αλυσίδα καταστημάτων γρήγορης εστίασης ΒΕΑΤ snack & coffee ανέθεσε στην εταιρεία GAGOS DESIGN & CONSTRUCTION, που δραστηριοποιείται στο χώρο της αρχιτεκτονικής εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, το σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου καταστήματος ΒΕΑΤ στο Χαϊδάρι.

Η αλυσίδα ΒΕΑΤ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2009 διαγράφοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά, καθώς προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με μία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική. Έτσι τα ΒΕΑΤ καλύπτουν όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης και προσφέρουν καφέ, ροφήματα, ζύμες & πίτες, σάντουιτς, burgers, κρέπες αλλά και γεύματα, σε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και οικείο περιβάλλον.