Γρηγόρης μικρη εστιαση franchise

Τα τελευταία χρόνια ο Γρηγόρης εδραιώνει τη θέση του ως ένα μεγάλο ευρωπαϊκό franchise στον κλάδο του καφέ και του φαγητού. Η ανάπτυξη στο εξωτερικό αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την επιχείρηση, καθώς οι Ευρωπαίοι καταναλωτές αγκαλιάζουν με ιδιαίτερη αγάπη τις Ελληνικές γεύσεις, αλλά και τους κρύους καφέδες Espresso freddo & Cappuccino freddo.

Σε αυτή την κατεύθυνση και ανταποκρινόμενος στην αυξημένη ζήτηση των προϊόντων του, ο Γρηγόρης άνοιξε δύο νέα καταστήματα στην καρδιά δύο μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων.
Συγκεκριμένα, στο τέλος Απριλίου, σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της αγοράς του Βουκουρεστίου, στο εμπορικό κέντρο Băneasa άνοιξε το τρίτο κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανική πρωτεύουσα.

Παράλληλα, πριν από λίγες μέρες, και η Νυρεμβέργη απέκτησε τον δικό της Γρηγόρη, που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Fürther, σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της πόλης. Έτσι, τα έξι πλέον καταστήματα του Γρηγόρη στη Γερμανία προσφέρουν στους επισκέπτες τους τις αγαπημένες ελληνικές πίτες, σαλάτες, επιδόρπια γιαουρτιού, φρεσκοστυμμένους χυμούς και τον διάσημο φυσικά ελληνικό freddo, ενώ μεγάλη απήχηση έχουν επίσης και οι vegan προτάσεις, αποτυπώνοντας και τη γενικότερη ευρωπαϊκή τάση στις συγκεκριμένες επιλογές διατροφής.

Τα νέα αυτά καταστήματα είναι ένα ακόμα στρατηγικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας στις Ευρωπαϊκές αγορές, όπου οι ελληνικές πρώτες ύλες και προπαντός η ελληνική φιλοξενία αποτελούν τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας!

Γρηγόρης, αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά