ΠΙ & ΦΙ, franchise

Ένα νέο franchise για τα ΠΙ & ΦΙ στον Χολαργό, επί της Μεσογείων 222 έχει ανοίξει και προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της περιοχής, όπως και στους διερχόμενους επί της Μεσογείων...

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Η μητρική εταιρεία καλύπτει τους συνεργάτες της παρέχοντας:

  • Την ασφάλεια ένταξης σε ένα δίκτυο με εδραιωμένο και αναγνωρισμένο όνομα στο χώρο της επιδιόρθωσης υποδημάτων

  • Αποκλειστικότητα περιοχής

  • Εκπαίδευση και μεταφορά τεχνογνωσίας τόσο σε επίπεδο στησίματος όσο και οργάνωσης, διοίκησης, στελέχωσης, εποπτείας και λειτουργίας του νέου καταστήματος

  • Προωθητικές ενέργειες και ενέργειες marketing για την αποτελεσματική προβολή των καταστημάτων του δικτύου τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο.

  • Συνεχή υποστήριξη

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 25 – 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: 2,000 € - 5,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: 37,000 Ευρώ

Αρχικό εμπόρευμα: 4,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 9,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: 500 Ευρώ /Έτος

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 24 – 36 μήνες

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 80

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των ΠΙ&ΦΙ ενδιαφέρουσα και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο των υπηρεσιών και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise του ΠΙ&ΦΙ και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

No Internet Connection