Seven Group

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως αλυσίδα Seven Spots αλλά και το νεοσύστατό μοντέλο καταστήματος Seven Big Time Entertainment του ομίλου Seven Group A.E., έλαβαν την τιμητική διάκριση «One to Watch» και προκρίνονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης των European Business Awards19!

Τα European Business Awards είναι ένας καταξιωμένο θεσμός, στον οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 110.000 επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη και αξιολογούνται για την πορεία, την εξέλιξη τους και την καινοτομία τους. Η επιτροπή απαρτίζεται από περισσότερους από 150 κριτές, διακεκριμένες προσωπικότητες παγκοσμίως.

Από το 2007 και μέχρι σήμερα, ο θεσμός των EBA επιβραβεύει τις εμπορικές επιδόσεις και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα εταιρειών με ηθική και αίσθηση ευθύνης. Τα Seven Spots με τουλάχιστον 20 χρόνια πετυχημένης πορείας στο χώρο αλλά και η εξέλιξη αυτών τα Seven Big Time, με τη διάκριση τους σε ένα τόσο αξιόπιστο και πανευρωπαϊκό θεσμό, επιβεβαιώνουν τον κανόνα πως όταν η δημιουργικότητα και η καινοτομία συνοδεύεται από εμπειρία και αξίες χρόνων, επιβραβεύεται και ξεχωρίζει!

Είμαστε περήφανοι που η Seven Group ΑΕ ανήκει πλέον στη μεγάλη κοινότητα των αναγνωρισμένων επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα και δεσμευόμαστε η διάκριση αυτή να είναι έναυσμα για περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομία!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά