ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της τη μοναδική συλλογή της Laura Ashley Home και χαρίζει σε όλη την οικογένεια ξεκούραστους ύπνους με τη φροντίδα της μαμάς.

Από τις 16 Αυγούστου, παπλώματα και μαξιλάρια από πούπουλο, μαξιλαροθήκες και παπλωματοθήκες από 100% βαμβάκι ποικιλίας περκάλι, ήρθαν στα ΑΒ και οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να τα αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή έως και 80% φθηνότερα συλλέγοντας κουπόνια. Συγκεκριμένα, κάθε συνολική αγορά αξίας 10€, ισοδυναμεί με 1 κουπόνι και αντίστοιχα, οι αγορές αξίας 30€, με 3 κουπόνια κ.ο.κ. Με τη συγκέντρωση 10 κουπονιών, οι πελάτες της ΑΒ μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα είδη της μοναδικής συλλογής Laura Ashley, που βρίσκεται σε ειδικό σταντ εντός του καταστήματος, σε προνομιακή τιμή.

Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταματούν εδώ! Από τις 2 Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με προμηθευτές της εταιρείας, με την αγορά των σηματοδοτημένων προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων, οι πελάτες της ΑΒ έχουν τη δυνατότητα απόκτησης ακόμα περισσότερων κουπονιών, για να ολοκληρώσουν πιο γρήγορα τη μοναδική συλλογή Laura Ashley.

Γιατί όταν η πουπουλένια άνεση της Laura Ashley συναντά τη φροντίδα της AB Bασιλόπουλος, ο ύπνος γίνεται απόλαυση!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το νέο πρόγραμμα continuity & το ειδικό έντυπο με τα προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον κουπόνια εδώ. Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

80 χρόνια συνεχίζουμε μαζί|80 χρόνια αφιερωμένοι σε εσάς

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
1000 characters left
No Internet Connection