ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Νέο κατάστημα για το franchise ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ στον Βύρωνα, επί της Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 144...

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Η Σπιτική Κουζίνα έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει με επιτυχία σε 25 + καταστήματα ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα, βάση του οποίου λειτουργούν και υποστηρίζονται όλα τα καταστήματα franchise της αλυσίδας. Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της είναι η διάθεση γευμάτων σε χαμηλή τιμή και σε κορυφαία ποιότητα, λόγω της υπερσύγχρονης και πιστοποιημένης μονάδας παραγωγής και του πλάνου εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει τη λειτουργία της μητρικής εταιρείας.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 50 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση της ΣΠΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.