Μικρή Εστίαση franchise

Η Μικρή Εστίαση εξακολουθεί και κρατά τα σκήπτρα στον κλάδο του franchise με μια σειρά από concepts που διαθέτουν ισχυρά διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά. Γνωρίστε τα νέα και καινοτόμα franchise συστήματα στη Μικρή Εστίαση, από take away cocktails μέχρι σουβλάκια...

Sofoklis DSC00111 lomo

Τα SOFOKLIS STREET MEATING αποτελούν την κορυφαία πρόταση franchise στο χώρο των ψητοπωλείων, με εγγύηση την επιτυχία των πιλοτικών καταστημάτων τους, όπως και την πολυετή εμπειρία τους και την κορυφαία τεχνογνωσία τους.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 45 + 30 αποθηκευτικό χώρο

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45,000 Ευρώ (με διακανονισμό)

ENTRY FEES: 20,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 3


salad up DSC00062 header

Το franchise των Salad Up αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική πρόταση με υψηλές αποδόσεις. Θέτει νέα δεδομένα στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες, προσφέροντας γευστικότατες υγιεινές επιλογές, ευφάνταστες και μοναδικές, με συνδυασμούς πρώτων υλών, πάντα κορυφαίας ποιότητας, με υλικά που θα τολμούσαμε να ισχυριστούμε ότι είναι ακόμη καλύτερα και από αυτά που χρησιμοποιούμε σπίτι μας. Χαρακτηρίζεται από υψηλή μέση απόδειξη, υψηλά περιθώρια κέρδους και συνεχή ανάπτυξη εργασιών.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 30,000 Ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται υαλοπίνακες και διαμόρφωση εξωτερικού χώρου - πρασιάς

Εξοπλισμός: 35,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%


prigipas store

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: 20,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 5%


ERA header

Η αλυσίδα καταστημάτων ERA σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο Ευ Ζην, διαθέτοντας μια μοναδική ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βότανα, μπαχαρικά, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες, μαρμελάδες, λουκούμια, γλυκά κουταλιού κ.α., όπως και ξεχωριστές συλλογές από κρασιά και αποστάγματα, αλλά και καφέ take away από sustainability blends.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 60 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%


spitiki kouzina header

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 50 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


TYCO store

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20 τ.μ.

ENTRY FEES: από 8,000 Ευρώ έως 15,000 Ευρώ, ανάλογα περιοχής

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: 10,500 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 7,500 Ευρώ

Αρχικό Εμπόρευμα: 2,500 Ευρώ

ROYALTIES: 3% με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

Αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στη Μικρή Εστίαση, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των ανωτέρω συστημάτων franchise και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.