Alter Ego ηλεκτρονικό τσιγάρο franchise

Συζητάμε με τον κο Θοδωρή Παναγιωτόπουλο, Εμπορικό Διευθυντή της alter ego, μας παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα της πρότασης franchise της αλυσίδας, αλλά και κάνει προβλέψεις για το μέλλον της αγοράς...

Ποιό είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Η alter ego αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την ανάπτυξή της μέσω franchise, προσφέροντας πραγματικά καινοτόμα προϊόντα, τα οποία  ικανοποιούν τις ανάγκες και επιθυμίες μεγάλου τμήματος των ενήλικων καπνιστών.

Η alter ego είναι αλυσίδα με:

  • το πλέον αναγνωρίσιμο brand στον κλάδο

  • το πλέον αναπτυσσόμενο δίκτυο στον κλάδο

  • σύγχρονο χαρακτήρα Retail Store

Δικαίως είναι αναγνωρίσιμη ως αλυσίδα vape Stores.

Η πρόταση franchise της alter ego ξεχωρίζει στην αγορά, καθώς διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που την αναδεικνύουν ως μία σίγουρη και αποδοτική επιχειρηματική και επενδυτική επιλογή.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2020;

Στόχος μας παραμένει η περεταίρω ανάπτυξη  του δικτύου καταστημάτων μας, αλλά και η βελτίωση της λειτουργικότητας  αυτών, ώστε να γίνει ο ιδανικός προορισμός λιανικής πώλησης προϊόντων ατμίσματος σε όλη την Ελλάδα.

Ποιες τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Το retail στο κλάδο των προϊόντων ατμίσματος αλλάζει, καθώς η κατηγορία απλών και εύχρηστων συσκευών ενισχύεται συνεχώς με την έντονη τοποθέτηση στα περισσότερα σημεία μικρής λιανικής.

Έτσι λοιπόν, καθίσταται απαραίτητο για τον κάθε retailer να ακολουθεί τις νέες τάσεις ώστε να είναι ανταγωνιστικός.

Η alter ego  επενδύει στις συσκευές που προσφέρουν  απλότητα και ευκολία  ενισχύοντας τις συνεργασίες με εταιρίες που παράγουν νεα καινοτόμα προϊόντα. 

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate;

Παρατηρούμε αδικαιολόγητη αύξηση των μισθωμάτων, κυρίως στις περιοχές που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη κίνηση και σαφέστατα έχει επικρατήσει συγκέντρωση της αγοράς σε διάφορες περιοχές, δηλ. οι εμπορικές θέσεις είναι πλέον αρκετά συγκεκριμένες.

Η alter ego έχει καταστήματα τόσο σε θέσεις με αυξημένη κίνηση πεζών, όσο και σε μεγάλες οδικές οδούς, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών της.

Ποιές θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Τα social media και γενικότερα η διαδικτυακή παρουσία σε συνδυασμό με προϊοντικές προσφορές ενδυναμώνουν την αναγνωρισιμότητα και ενισχύουν τις πωλήσεις.

Ωστόσο, ένα καθιερωμένο brand και μάλιστα με κοινωνική διάσταση όπως η alterego οφείλει να δρα αλληλεπιδραστικά με την κοινωνία και να προσφέρει. Αυτή ακριβώς είναι και η στρατηγική που ακολουθούμε.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Σαφέστατα το franchising αποτελεί μονόδρομο για όσους επιθυμούν ένα καλύτερο επιχειρηματικό - επαγγελματικό μέλλον, παρέχοντας αποκλειστικότητες, συνεχή υποστήριξη, προωθητικές ενέργειες και άμεση αναγνωρισιμότητα.

Ποιά θεωρείτε τα top trends για το 2020;

Αυτό που πλέον γίνεται σαφές είναι η ανάγκη να εφαρμοστεί το νομοθετικό πλαίσιο ώστε να διασφαλιστεί η κυκλοφορία ασφαλών προϊόντων ατμίσματος. Το 2020 θα είναι μια χρονιά που θα επιτευχθούν σημαντικά βήματα σε ότι αφορά την ποιότητα των προϊόντων.

Η alter ego, με σύγχρονο ιδιόκτητο εργαστήριο παραγωγής το οποίο λειτουργεί με ISO:9001 και πιστοποιημένο Clean Room Class D, ISO 8, αλλά και με την συνεχή πιστοποίηση  των υγρών αναπλήρωσης από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος εγγυάται την ασφάλεια των προϊόντων που διακινεί στην αγορά.

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η ανάπτυξη στον κλάδο σας;

Με την όλο και πιο έντονη τοποθέτηση απλών και εύχρηστων συσκευών στα περισσότερα σημεία μικρής λιανικής πώλησης και με το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο να έχει πλέον, εδώ και λίγους μήνες, καθοριστεί, το 2020 θα είναι μια σημαντική χρονιά για την αύξηση των μεριδίων στην αγορά για την κατηγορία προϊόντων  ατμίσματος.

No Internet Connection