Θέμης Σαρανταένας, Σύμβουλος Μάρκετινγκ & Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Τα biscotto events+ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν για μια ακόμη φορά τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα  με την ομιλία «Η ψυχολογία του σύγχρονου πελάτη: Γνωρίστε την & αυξήστε τις πωλήσεις σας!». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 στις 20.15-22.15 με δωρεάν είσοδο.

Η συμπεριφορά του πελάτη αποτελεί ένα από τα βασικότερα και σύνθετα ζητήματα στο μάρκετινγκ και γενικότερα στην επιχειρηματικότητα. Γνωρίζοντας την συμπεριφορά και την ψυχολογία του πελάτη σας μπορείτε να αντιληφθείτε πώς λαμβάνει τις αγοραστικές του αποφάσεις, ποιοι παράγοντες τις επηρεάζουν και πώς λειτουργεί μετά την αγορά. Το γνωσιακό πεδίο της συμπεριφοράς του καταναλωτή αγγίζει θεωρία και πρακτικές από το μάρκετινγκ, την ψυχολογία, τα οικονομικά, τη στατιστική, τη κοινωνιολογία και τη μελέτη της συμπεριφοράς ατόμων και ομάδων.

Η ψυχολογία του πελάτη προσπαθεί να απαντήσει σε ερωτήματα όπως:

  • Γιατί αναζητά ένα προϊόν/μια υπηρεσία; 

  • Πως αποφασίζει για την αγορά του; 

  • Με ποια μέθοδο το αγοράζει; 

  • Πώς, σε τι ποσότητες, πόσο συχνά και για πόσο διάστημα το καταναλώνει/ χρησιμοποιεί; 

  • Πώς το αξιολογεί μετά την αγορά του; 

Μέσα από την ομιλία αυτή θα παρουσιαστούν οι αλλαγές και οι εξελίξεις στην συμπεριφορά του σύγχρονου πελάτη. Παράλληλα θα δοθούν ερεθίσματα για τις μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τον πελάτη σας και  να πετύχετε πωλήσεις με περισσότερη ευκολία.

Info

biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Έναρξη: 20:15

Είσοδος ελεύθερη

* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά εδώ:

https://marketingconsultant.gr/omilia-thessaloniki-i-psychologia-toy-sygchronoy-pelati-gnoriste-tin-ayxiste-tis-poliseis-sas/