franchise υπηρεσιων

Ο κλάδος των υπηρεσιών από τη μια σας παρέχει πολύ μεγαλύτερο μεικτό κέρδος από την εμπορία και από την άλλη απαλλάσσεστε από το άγχος των παραγγελιών, το δεσμευμένο απόθεμα και τις φύρες. Γνωρίστε 4 προτάσεις franchise που ξεχωρίζουν...

THE KNOWLEDGE HUB

Το νέο φροντιστηριακό μοντέλο ιδιωτικής εκπαίδευσης «THE KNOWLEDGE HUB», το οποίο βραβεύτηκε με το Gold Award 2019, στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία», αποτελεί τη νέα πρόκληση του ομίλου μας. Επιχειρηματικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο στις ανάγκες και προσδοκίες του υποψήφιου franchisee είναι εδώ για να καλύψει όλο το φάσμα της εκπαίδευσης απευθυνόμενο σε όλη την αγορά.

Το «HUB», αποτελεί το απαύγασμα 31 ετών εμπειρίας στην εκπαίδευση και σχεδιάστηκε για να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω των 3 ανεξάρτητων και εξειδικευμένων brands μας, που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του ομίλου So Easy Education:

  • So Easy – εδώ μιλάς. Τα κέντρα ξένων γλωσσών που αποτελούν τη ναυρχίδα του ομίλου μας. Ένα πανίσχυρό brand με 26 χρόνια εμπειρίας, που έχει αναγάγει την εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε μία ευχάριστη βιωματική εμπειρία, ώστε οι σπουδαστές μας να μιλάνε σαν τη μητρική τους κάθε ξένη γλώσσα.

  • Αρειμάνιο - «άρα πέτυχες». Mε 31 χρόνια εμπειρίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Με εξειδικευμένα προγράμματα σχεδιασμένα να βοηθήσουν κάθε σπουδαστή να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του, να επενδύσει σε αυτά και να κατακτήσει την προσωπική του κορυφή, ξεκινώντας από το δημοτικό μέχρι και το Λύκειο.

  • Easy win net-«open your world».Τα κέντρα εκμάθησης πληροφορικής με 21 χρόνια ιστορίας αποτελούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα πληροφορικής στην Ελλάδα.

Ο υποψήφιος franchisee μπορεί να ξεκινήσει δυναμικά με το HUB που περιλαμβάνει και τα 3 brands ή όπως εκείνος επιθυμεί π.χ με το So Easy-ξένες στις ξένες γλώσσες και στο μέλλον να επεκταθεί και στα άλλα brands, το Αρειμάνιο στη μέση εκπαίδευση και το Win Net στην πληροφορική.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 150 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 Ευρώ

ENTRY FEES: από 16.000 Ευρώ

ROYALTIES: Βάση κλίμακας

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο link

Ζητήστε πληροφορίες ή συνάντηση στο 210.6540681 και στο


LELASHES

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο link

Ζητήστε πληροφορίες ή συνάντηση στο 210.6540681 και στο


OH MY BEAUTY

Το Oh My Beauty προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ομορφιάς, δίνοντας βάρος στην υψηλή ολική ποιότητα και στην αξεπέραστη καταναλωτική εμπειρία, με κύριο στόχο τους ευχαριστημένους και ενθουσιασμένους πελάτες. Με αυτή τη φιλοσοφία, δημιούργησε το πρώτο και απόλυτα επιτυχημένο πιλοτικό κατάστημα.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20,500 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο link

Ζητήστε πληροφορίες ή συνάντηση στο 210.6540681 και στο


ALTERLIFE

Η alterlife έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο concept γυμναστηρίων με έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα επιτυχημένο, όπως αποδεικνύουν - άλλωστε - τα οικονομικά στοιχεία των υφιστάμενων κέντρων. Διανύοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία και διαθέτοντας πολυσχιδή δραστηριότητα στον κλάδο του fitness, η alterlife αναπτύσσει ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο franchise, σε ένα κλάδο με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Με ισχυρές ανθρώπινες και υλικοτεχνικές υποδομές διασφαλίζει συνεχή και ολοκληρωμένη υποστήριξη, από την πολυκάναλη διαφήμιση και το εμπνευσμένο marketing, μέχρι τις μοναδικές εμπορικές συνεργασίες, την άρτια εκπαίδευση και τα σύγχρονα συστήματα πληροφορικής, οργάνωσης και λειτουργίας.

FRANCHISE FACTS

EΛΑΧΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 40,000 Ευρώ

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο link

Ζητήστε πληροφορίες ή συνάντηση στο 210.6540681 και στο