KIKO milano

Η ιταλική μάρκα Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 και είναι διάσημη για την ποικιλία των προίόντων, την απόδοση των χρωμάτων, και τις προσιτές τιμές, το τρίπτυχο που την έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στις makeup addicts. Η εταιρεία καλλυντικών που δεν έχει φυσική παρουσία έως τώρα στην Ελλάδα, πρόκειται να αναπτύξει ένα νέο δίκτυο καταστημάτων σε μεγάλα αστικά κέντρα, όσο και σε τουριστικές περιοχές, μέσω της συνεργασίας του με το Fais Group. Η έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου τα Χριστούγεννα....

To πρώτο κατάστημα θα λειτουργήσει στην Ελλάδα την περίοδο των εορτών, ενώ το πλάνο προβλέπει τη δημιουργία δικτύου 30 καταστημάτων σε βάθος 5ετίας. Το δίκτυο θα αναπτυχθεί σε μεγάλα αστικά κέντρα και τουριστικές περιοχές και το κάθε κατάστημα θα έχει επιφάνεια 60-100 τ.μ.

Η είσοδος του Σάμι Φάις και στον κλάδο των καλλυντικών αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην εγχώρια αγορά.

Η KIKO MILANO ιδρύθηκε το 1997 από τον Percassi. Είναι μια ιταλική μάρκα καλλυντικών που διαθέτει σειρά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, ενώ το flagship προϊόν της είναι το makeup. Η εταιρεία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας συμμετοχών Odissea Srl η οποία περιλαμβάνει επίσης τα εμπορικά σήματα Madina και Womo. Σήμερα διαθέτει καταστήματα σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, κ.ά.

Ο Σάμι Φάις μέσω του ομίλου εταιρειών του δραστηριοποιείται σήμερα στην αγορά των αθλητικών ειδών αναπτύσσει καταστήματα της Under Armour, έχει αναλάβει τη διανομή των αθλητικών ειδών της γερμανικής πολυεθνικής Puma για την Ελλάδα, ενώ διαχειρίζεται και μονοθεματικά καταστήματα της επίσης γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας αθλητικών Adidas. Επίσης "τρέχει” την Καλογήρου.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά