ποικιλία Geisha από τον Παναμά

Ο Κωνσταντίνος και ο Φώτης, δύο Έλληνες της διασποράς, είναι ιδιοκτήτες της Kalithea Farm στην περιοχή Volcán του Chiriquí. Σε υψόμετρο 2.000 μέτρων καλλιεργούν ποικιλίες όπως η Geisha, η Pacamara και η Caturra με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

Η ποικιλία Geisha από τον Παναμά είναι μια από τις ακριβότερες ποικιλίες στην αγορά του καφέ λόγω του υψηλού κόστους καλλι¬έργειας και επεξεργασίας. Αρκεί μόνο να ξέρει κάποιος ότι αυτή η ποικιλία έχει πωληθεί μέχρι και 10.000$ το κιλό.

Στην Kalithea Farm λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα Coffee Lab Farms, με τα Coffee Lab  να είναι υπερήφανα που παρουσιάζουν για πρώτη φορά αυτή την ιδιαίτερη ποικιλία καφέ, η οποία σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Τα Coffee Lab παρουσιάζουν την ποικιλία Geisha από αυτή την φάρμα, η οποία προέρχεται από την απευθείας συνεργασία μαζί τους σε τρεις διαφορετικές επεξεργασίες του και το αποτέλεσμα που θα απολαύσετε στο φλιτζάνι είναι μοναδικό.

  • Η Natural επεξεργασία θα σας γοητεύσει με την γεύση των ώριμων κόκκινων φρούτων.

  • Η Honey επεξεργασία θα αφήσει το λουλουδένιο άρωμα του γιασεμιού και την γλυκάδα της μελάσας.

  • H Washed επεξεργασία θα ολοκληρώσει την γευστική σας εμπειρία με την καθαρή και μακρά επίγευση που αφήνει στο στόμα σας, σαν να απολαμβάνετε ένα ποτήρι αφρώδους οίνου.

FRANCHISE INFO 2106540681